Çift Hatlı En İyi Akıllı Telefonlar Nelerdir? - Haberler - indir.com

Çift Hatlı En İyi Akıllı Telefonlar Nelerdir?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-25 12:32:04
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

Çift SIM kart kullanımına izin veren akıllı cihazlar tek bir telefonda iki farklı SIM kartı yönetmenize izin veriyor. Çift SIM kart özelliğinin olmasını isteyen kişiler genellikle iş ve kişisel yaşamını ayrı telefonlardan yürütmek isteyen fakat bunun için ayrı iki farklı telefon taşımak yerine her iki kartı da aynı telefondan yönetmek isteyen kişilerdir. Çift SIM kart kullanımına izin veren akıllı cihazlar genellikle sık sık yurtdışı seyahatlerine çıkan kullanıcılar için de son derece önemli bir durumdur. Çift SIM kart özelliğine sahip olan en iyi akıllı cihaz listesine yazımızdan ulaşabilirsiniz. 

En İyi Çift SIM Kartlı Akıllı Telefonlar

- OnePlus 6T

Kulaklık jak girişi olmayan ilk OnePlus akıllı cihaz özelliğine sahip olsa da, Çift SIM kart kullanımı için satın alabileceğiniz en iyi akıllı cihazlardan biri olarak OnePlus 6T gözüküyor. Cihazın parmak izi sensörü ekran kısmında yer alıyor ve kullanım açısından da batarya ömrü oldukça kalitelidir. Cihazın hoparlör kalitesi de paranızın karşılığını alacağınız düzeydedir. Geniş ekranı ve son derece tatmin edici kamera sistemi ile her zamankinden çok daha başarılı bir performans sergileyen OnePlus 6T her açıdan Çift SIM Kart kullanımı isteyen kişiler için uygundur. 

- Xiaomi Mi 8 Pro

Xiaomi Mi 8 ve Mi 8 SE hem bütçe dostu he de amiral gemi sınıfında yer alan bu iki akıllı cihazda Çift SIM Kart konusunda kullanıcısının yanında yerini alıyor. Xiaomi Mi 8 Pro bu akıllı cihazların mevcut özelliklerini bir kat daha yukarı taşıyor ve kusursuz bir hal alıyor. Cihazın arka kısmında yer alan saydam kasa özelliği tasarım açısından oldukça sıradışı ve hoş bir görünüm sunuyor. Bununla beraber cihazda geniş ekran ve oldukça güçlü kamera sistemi mevcuttur. 

- Xiaomi Mi Mix 3

Kızaklı ön kamera sistemine sahip olan Xiaomi Mi Mix 3, Çift SIM Kart kullanımı açısında tercih edilebilecek en iyi akıllı cihazlardan biridir. Cihaz kullanım açısından da oldukça başarılı olup şık bir kullanım sunmaktadır. Cihazı kullanırken dikkat dağıtıcı herhangi bir faktör söz konusu değildir. Hatta Xiaomi Mi Mix 3 modelli akıllı cihaz hakkında en çok yapılan yorum ise oyun oynamanın ve film seyretmenin son derece keyifli olduğu yönünde. 

- Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro, Çift Hat özelliğine sahip olan ve listede yer almayı hak eden en iyi akıllı cihazlar arasındadır. Bu özelliğin yanı sıra fotoğraf konusunda da kusursuz bir kullanım sunmayı başaran Xiaomi Mi Mix 3, kullanıcılarını kesinlikle hayal kırıklığına uğratacak değildir. Xiaomi Mi Mix 3'ün pil ömrü de oldukça tatmin edici olup kullanım açısından son derece uygun özellikler sunmaktadır. Çift SIM kart özelliğine sahip olan ve kullanıcılarına uzun ömürlü bir kullanım sunmayı başaran Xiaomi Mi Mix 3 modelli akıllı cihaz da bu konuda tercih edebilecekleriniz arasındadır. 





PAYLAŞ