Çift Ekranlı Vivo NEX İçin Uygun Fiyatlı Versiyon Geliyor - Haberler - indir.com

Çift Ekranlı Vivo NEX İçin Uygun Fiyatlı Versiyon Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-01 17:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

2018 yılının kuşkusuz en dikkat çeken modellerinden olan Vivo’nun NEX Dual Display Edition cihazı hakkında yepyeni gelişmeler ortaya çıktı. Cihaz sahip olduğu çift ekranı ile ön plana çıkan bir model olurken Nex Dual Display Edition modeli gücünü Snapdragon 845 işlemcisinden alıyor. Tam 10 GB RAM belleğine sahip olan model bir amiral gemisi konumunda bulunurken yaklaşık olarak 720 dolarlık bir yurtdışı fiyat etiketine sahip durumda. Fakat söz konusu bu model serisinin yeni bir uygun fiyatlı modeli TENAA kayıtlarında ortaya çıktı. Bu kayıtlara göre Snapdragon 710 işlemci ve 8 GB RAM’e sahip olacak. Cihaz çok fazla güç sunmak yerine uygun fiyatıyla bütçe dostu model olarak karşımıza çıkacak.

Uygun Fiyatlı Vivo Nex Dual Display Edition

Vivo Nex fiyatları sızdırıldıVivo Nex fiyatları sızdırıldı

Modelin henüz fiyatı belli olmazken, 600 doların altında bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. Cihazın 128 GB depolama alanına sahip olması ve microSD kart girişinin olmaması bekleniyor. Modelin orijinal versiyonunu diğer özelliklerine bakacak olursak cihazın ön yüzeyinde 6.39 inçlik 1080 x 2340 piksel Super AMOLED bir ekran paneli bulunuyor. Arkadaki ekranda ise 5.49 inçlik 1080 x 1920 piksel Super AMOLED bir panel bulunuyor. Bu iki ekran birleştiği için cihazın çentiği veya ön kamerası bulunmuyor. Oldukça şık bir yapıya sahip olan model arka yüzeyinde üçlü bir kamera sistemi bulunuyor.

Snapdragon 855 işlemcisine sahip Vivo Nex 5G görüntülendi!

12 megapiksel F1.7 diyafram + 2 megapiksel F1.8 diyafram ve 3D TOF sensörünü görüyoruz. 3500 mAh’lik bir pile sahip olacak olan model kutu içerisinden ise Android 9.0 Pie ile beraber çıkıyor. Serinin var olan modeli oldukça şık ve dikkat çekici olurken yeni çıkması beklenen uygun fiyatlı versiyonu ise bütçe dostu olarak karşımıza çıkacak.  


Vivo Nex 2 Çift Ekranı İle Dikkat ÇekecekVivo Nex 2 Çift Ekranı İle Dikkat Çekecek
Çift Ekran ve Üç Kameralı Vivo Nex 2 Videoda GözüktüÇift Ekran ve Üç Kameralı Vivo Nex 2 Videoda Gözüktü
Çift Ekranlı Vivo Nex Dual Edition TanıtıldıÇift Ekranlı Vivo Nex Dual Edition Tanıtıldı

PAYLAŞ