Çift ekranlı Microsoft Surface Duo beklenenden erken piyasaya sürülebilir! - Haberler - indir.com

Çift ekranlı Microsoft Surface Duo beklenenden erken piyasaya sürülebilir!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-02 21:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Yazılım devi Microsoft’un ilk Android işletim sistemine sahip olan telefonu Microsoft Surface Duo modeli Ocak 2020’de ilk defa duyurulmuştu. Yıl sonunda piyasaya sürülmesi beklenen model hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Windows Central kaynaklı habere göre Surface Duo modeli tam üretim için neredeyse hazır olduğu ve yazılımsal iyileştirmeler üzerinde çalışmaların sürdüğü belirtiliyor. Bu ürün ilk olarak piyasaya Windows işletim sistemi ile sürülmesi bekleniyordu. Bu sebeple planlandığı için donanımının neredeyse 2 yıl önceden hazır olduğu ifade ediliyor. Yaşanan yeni gelişmeye göre ise Microsoft’un Android işletim sistemli cihazının önümüzdeki yaza satışa sunacak şekilde hazır olduğu belirtiliyor.

Microsoft Surface Duo modeli piyasaya girmeye hazır

Microsoft Surface Duo nedir?Microsoft Surface Duo nedir?

Cihazın yer alan bilgilere göre bazı özellikleri de belli olmuş durumda. Buna göre yılın güncel işlemci modeli olan Qualcomm’un Snapdragon 865 işlemcisi yerine Snapdragon 855 modeli ile geleceği belirtiliyor. Bu kapsamda Surface Duo modelinin 5G desteğine sahip olmadan geleceği belli olmuş oluyor. Ancak modele 5G desteği getirmesi için cihazına X50 modemini entegre etmesi yeterli olacaktır. Model 128 GB dahili depolama birimine sahip olacakken, 6 GB RAM belleği bulunacak.

Microsoft şirketinin 19 Mayıs tarihinde gerçekleştireceği Build konferansı ile beraber cihazın dünya genelinde satışa çıkması bekleniyor. Ancak yaşanan virüs salgınından ötürü üreticilerin tanıtım tarihlerinde çeşitli sapmalar olabilir. Modelin ayrıca hangi ülkelerde satışta olacağı henüz bilinmiyor.


Katlanabilir ekranlı Microsoft Surface Duo'nun özellikleri netleşiyorKatlanabilir ekranlı Microsoft Surface Duo'nun özellikleri netleşiyor

PAYLAŞ