Çift ekranlı Microsoft Surface Duo 2'nin özellikleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Çift ekranlı Microsoft Surface Duo 2'nin özellikleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-27 18:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

ABD merkezli teknoloji devlerinden Microsoft’un Surface Duo 2 model akıllı telefonunu bu yıl bitmeden piyasaya sürebileceği söyleniyor.

Katlanabilir ekranlı telefon pazarında güç elde etmek isteyen devlerden olan Microsoft, geçtiğimiz senelerde piyasaya sürdüğü çift ekranlı akıllı telefonuna Surface Duo 2 adını verdiği yeni bir model daha eklemek için hazırlanıyor. Şirketin piyasaya sürdüğü bir önceki model yüksek fiyat etiketi nedeniyle beklenen başarıya ulaşamamıştı. Şirket şimdi yeni bir tasarımla kullanıcılarının karşısına çıkarak şansını yeniden denemek istiyor. Cihaz hakkında daha önce sızdırılan bilgiler Surface Duo 2’nin Android işletim sistemiyle ve üçlü kamera kurulumuyla geleceğini gösteriyordu ki bugün o sızıntılara yenileri eklendi.

Surface Duo, Avrupa'da satışa çıkıyorSurface Duo, Avrupa'da satışa çıkıyor

Suface Duo 2 hakkında yeni sızıntılar

Surface Duo 2 sonbaharda geliyor

Daha öncesinde Surface Duo 2’nin çıkış tarihiyle ilgili ayrıntılar oldukça sınırlıydı. Ama son birkaç haftadır cihazın sık sık gündeme gelmesi ve geçtiğimiz haftalarda da  Geekbench listelerinde görülmesi lansmanın yaklaştığını gösteriyor.

Yakında tanıtılması beklenen Microsoft Surface Duo 2’nin bu senenin  başlarında son tasarım prototipi sızdırılmıştı. Şimdi de cihazın ükseltilmiş tasarımıyla, arka panelde yeni kamera kurulumunun öne çıktığı arka tasarımı göründü. Bunun yanı sıra cihazın siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip olacağı da söyleniyor.

Sızıntılara göre Snapdragon 888 SoC ile gelecek olan Surface Duo 2, kutusundan Android 11 işletim sistemiyle çıkacak ve 8 GB RAM desteğine sahip olacak. Ayrıca Surface Duo 2, Geekbench 5 testinde tek çekirdekte 1071 puan ve çok çekirdekli testlerde 3166 puan toplamayı da başardı. Ayrıca akıllı telefon

Bunlara ek olarak, ön test ekran, sensörler, kameralar ve diğer ayrıntılar hakkında pek fazla bilgi yok. Fakat cihaz hakkında yapılan daha önceki sızıntılar üçlü kamera kurulumuna işaret etmekle birlikte standart lens, ultra geniş açı ve arkada telefoto lens içeren bir kamera sisteminin karşımıza çıkacağı yönünde.

Tasarım noktasında Surface Duo 2’yi bir önceki modelle kıyaslarsak bu modelin daha iyi olacağını da söyleyebiliriz. Performans noktasında da bir önceki modelden daha iyi olması beklenen Surface Duo 2 5G ve NFC desteğine de sahip olabilir. Cihazın lansman tarihi belli olmasa da tanıtımın Eylül – Ekim ayları arasında olacağı düşünülüyor.

 

 


Microsoft Surface Pro 7 Plus tanıtıldıMicrosoft Surface Pro 7 Plus tanıtıldı
Yeni xCloud güncellemesi, Surface Duo'yu oyun konsolu yaptıYeni xCloud güncellemesi, Surface Duo'yu oyun konsolu yaptı

PAYLAŞ