Çift ekranlı Android akıllı telefon Microsoft Surface Duo karşınızda - Haberler - indir.com

Çift ekranlı Android akıllı telefon Microsoft Surface Duo karşınızda

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-03 16:04:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Akıllı telefon üreticilerin birbiriyle olan rekabeti her geçen gün daha da artıyor. Yazılım devi olan Microsoft’ta bu savaşta günden güne güç kazanıyor. Ürün yongasına yenisini ekleyen Microsoft Surface Duo adını verdiği katlanabilir ekrana sahip yeni bir cihazı duyurdu. Küçük ekranına rağmen bir bilgisayar ekranına benzeyen tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Surfac Duo, Android uygulamaları da destekleyecek.

Windows’un katlanabilir telefonu yolda!

Microsoft donanım etkinliğinin tarihi belli olduMicrosoft donanım etkinliğinin tarihi belli oldu

5.6 inçlik iki ekrana sahip olan Surface Duo’nun tam ortasında bulunan menteşeler sayesinde katlanabilme özelliğine sahip. Ebat olarak küçük bir yapıya sahip olan Surface Duo, gücünü Qualcomm’un Snapdragon 855 işlemcisinden alıyor. Kutusundan Windows 10X temeliyle çıkan Durface Duo, Google Play desteğine de sahip.

Windows Phone'nun Sonu Geliyor

Özellikleri hakkında henüz net bilgiler bulunmayan Surface Duo hala gelişim aşamasında. 2020 senesinin sonlarına doğru pazara çıkması beklenen Surface Duo’nun pazara giriş fiyatı hakkında da henüz bir bilgi yer almamakta. Yeni geliştirdiği ürünle ilgili olarak bir video yayınlayan Windows’un ürünü pazara ne zaman tanıtacağı ve ürünün başarı elde edip edemeyeceği ise büyük bir merak konusu. Hatırlarsanız yazılım devi şirket daha öncesinde de Windows Phone isimli bir telefonu pazara sürmüş ancak beklediği ilgiyi alamayınca cihazı geri çekmişti. Tasarımıyla oldukça iddialı olan ve özellikleriyle de başarılı olacağını düşündüğümüz Surface Duo’nun akıbetinin ne olacağını ise ilerleyen dönemlerde birlikte göreceğiz.

Windows Surface Duo’nun Türkiye pazarında yer almayacağını hatırlatmakta da fayda var. Bildiğiniz gibi Windows ürettiği akıllı telefonlarını Türkiye pazarına çıkarmıyor bu nedenle şirketin yeni cihazı da bu konuda kullanıcı adaylarında hayal kırık yaşatacak.


Microsoft hatalı olduğu bildirilen güncelleştirmeyi yayınladıMicrosoft hatalı olduğu bildirilen güncelleştirmeyi yayınladı
Microsoft, iPhone satışlarını etkileyecek takas hamlesi ile gündemdeMicrosoft, iPhone satışlarını etkileyecek takas hamlesi ile gündemde

Microsoft Surface Duo Yolda!


PAYLAŞ