Çift Ekran ve Üç Kameralı Vivo Nex 2 Videoda Gözüktü - Haberler - indir.com

Çift Ekran ve Üç Kameralı Vivo Nex 2 Videoda Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-04 09:00:40
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Sahip olduğu çift ekranı ve üçlü arka kamera sistemi ile beraber Çinli üretici Vivo’nun yeni Nex 2 adlı akıllı telefonunun tanıtım videosu ortaya çıktı. Çinli üreticilerden yeni atılımlar görmeye devam ediyor. Arka yüzeyde RGB Led bildirim aydınlatması ve çift ekrana sahip olmasıyla dikkat çeken yeni Vivo Nex 2’nin tanıtım videosu bir YouTube kanalı üzerinde ortaya çıktı. Geçtiğimiz yıl tanıtılmış olan Vivo Nex modeli ile beraber çerçevesiz ekrana sahip bir model piyasaya sunan şirket bu noktada öncü modellerden olmayı başarmıştı. Oldukça dikkat çekici bir tasarıma sahip olan Vivo Nex modeli sonrasında serinin ikinci nesil modeli Vivo Nex 2’de sunacağı yenilikçi teknolojiler ve ekranla ön plana çıkacak.

Vivo Nex 2 Özellikleri ve Videosu

Söz konusu sızdırılan videoya göre Vivo Nex 2 modelinin çerçevesiz bir tasarım ile geleceğini görüyoruz. Model daha önceki sızıntılarda olduğu gibi yuvarlak bir kamera modülü ile gözüküyor. Modül içerisinde ise üçlü kamera sistemi ve bu çevre kısmında ise RGB LED aydınlatmasını görüyoruz. Sunacağı bu ilginç tasarım ve yenilik ile beraber rakipleri arasında bir ilke imza atacak diyebiliriz.

Giriş Seviyesinin En Güçlüsü Vivo Z1 Lite DuyurulduGiriş Seviyesinin En Güçlüsü Vivo Z1 Lite Duyuruldu

Ancak model sadece bunlarla sınırlı kalmayıp ikinci bir ekrana sahip olması ile de ön plana çıkıyor. Cihazın arkasında  yer alacak olan bu ekran ile üçlü kamera kullanılarak selfie çekilmesi mümkün olacak. Bu sayede kızaklı mekanik bir yapıya gerek kalmadan model yine çerçevesiz sağlanmış olacak. Fakat ikinci ekranın ana ekrandan daha küçük bir yapıda gelmesi bekleniyor. Gelen sızıntılara göre Vivo Nex 2 modelini resmi olarak 11 Aralık tarihi ile beraber gerçekleşecek etkinlikte göreceğiz.  


Yeni Vivo Y95 tanıtıldıYeni Vivo Y95 tanıtıldı
Asus, çerçevesiz VivoBook 14'ü tanıttıAsus, çerçevesiz VivoBook 14'ü tanıttı
Vivo Nex 2 Çift Ekranı İle Dikkat ÇekecekVivo Nex 2 Çift Ekranı İle Dikkat Çekecek

PAYLAŞ