Chrome'un yeni özelliklerini bulmayı sağlayan özellik - Haberler - indir.com

Chrome'un yeni özelliklerini bulmayı sağlayan özellik

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-03 22:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

İnternet tarayıcısı olarak Google Chrome kullanıyorsanız, yeni gelen özellikleri ilk olarak test etmek için Google Chrome’un yeni bir özelliğinden faydalanabilirsiniz. Chrome Lab olarak çıkan bu yeni özellik ile gelen yenilikleri ilk test etme fırsatı yakalayabilirsiniz. Chrome Canary sürümünde aktif edilebilen bu yenilik özellikle yenilikleri deneyimleyen kullanıcılar tarafından beğenilmesi bekleniyor. Dünyanın en çok kullanılan internet tarayıcısı olan Google Chrome, sürekli olarak güncellenmeye ve yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Tarayıcıda chrome://flags/ ekranı ile Google Chrome’un sahip olduğu detaylı özelliklere bakabilir ve gizli özellikleri aktif edebilirsiniz.

Google Chrome’a Chrome Labs aracı geliyor

Google Chrome 88 güncellemesi yayınlandıGoogle Chrome 88 güncellemesi yayınlandı

Flag pencresinde hangi özellikleri yeni olduğunu belirten bir bilgi yer almıyor. Ancak Google Canary ile flag penceresinde yer alan bir özellik ile Chrome Labs özelliğini kullanabileceksiniz. Bu noktada Google’ın test ettiği özellikleri görebileceksiniz. Google Labs özelliğini aktif etmek için Google Chrome sürümüne sahip olmanız gerekiyor. Canary’nin kararlı bir Chrome olmadığını ve Chrome Canary ile stabil bir performansa sahip olamayacağınızı belirtelim. David Murphy’ye göre ise Chrome Labs, Canary’deki tüm potansiyel özellikleri göstermiyor. Ancak yine de Chrome Labs gibi çalışan farklı özellikleri de yer alıyor.

Google Canary’de araç çubuğuna chrome://flags/ yazın ve sayfaya erişin. Gelen sayfada arama bölümüne Chrome Labs yazın ve aratın. Gelen seçenekten Chrome Labs’i etkinleştirin. Etkinleştirdikten sonra araç çubuğunda çıkacak olan ikondan yeni özellikleri deneyimleyebilirsiniz.   


iCloud Anahtar Zinciri, Windows İçin Chrome'a geliyoriCloud Anahtar Zinciri, Windows İçin Chrome'a geliyor
GeForce Now artık Chrome'daGeForce Now artık Chrome'da

PAYLAŞ