Chrome'un Android sürümüne, site önizleme özelliği geldi - Haberler - indir.com

Chrome'un Android sürümüne, site önizleme özelliği geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-12 20:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Akıllı Telefonlar

Google, Android için geliştirmelere devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Google tarafından yapılan resmi duyuruda, Chrome için bir dizi yeniliğin planlandığı ve ekipler tarafından çalışmaların yoğun şekilde sürdürüldüğü belirtilmişti. Yapılan son paylaşımda ise bu çalışmaların sonucunda geliştirilen yeni özellik duyuruldu.

Chrome için site önizleme özelliği

Android 12 ile birlikte depolama yönetimi kolaylaşacakAndroid 12 ile birlikte depolama yönetimi kolaylaşacak

Android Chrome için site önizleme özelliğini duyuran Google,  siteye erişmeden önce önizleme fırsatı sunuyor. Kullanıcılar için daha pratik bir çözüm sunacak ilgili özellik, siteye göz atmak isteyenlerin çok işine yarayacak. Bu sayede aranan bir içerik için siteleri tek tek gezmeye gerek kalmayacağı gibi önizleme ile çok daha kısa sürede incelenebilecek siteler için kontroller böylece kolaylaşacak.

Aranan içerik kolayca bulunacak

Önizleme özelliği tek bir sabit görsel olmayacak. Kullanıcılar herhangi bir web bağlantısında mevcut seçenekler arasında eklenen Sayfa Önizleme seçeneğini seçerek siteyi inceleyebilecek. Önizleme ekranında ise site küçük ekranda gösterilecek ve kullanıcılar sitedeki tüm öğelerle etkileşim kurabilecek. Önizlemede uygun bulunan siteye geçiş için kullanıcılara kolay bir kısayol sunan Google, tek bir düğme ile siteye geçişi sağlayacak.


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ