Chrome'da Birden Fazla Google Hesabı Nasıl Kullanılır? - Haberler - indir.com

Chrome'da Birden Fazla Google Hesabı Nasıl Kullanılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-13 17:01:03
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Özellikle çok fazla kişinin kullandığı bir bilgisayarda Google hesabının kullanılması sorun yaratabilir. Peki, Chrome’da birden fazla Google hesabı nasıl kullanılır biliyor musunuz?

Chrome tarayıcısında her kullanıcının kendine özel ayar yaparak tarayıcıyı kullanabilmesi adına profiller özelliği bulunuyor. Bu profil özelliği sayesinde kişilerin kolay bir şekilde ayarlarına ulaşması mümkün. Peki, bu işlemler nasıl yapılıyor?

Google Chrome'dan, interneti yavaş olanlara müjdeGoogle Chrome'dan, interneti yavaş olanlara müjde

Google Chrome’da koyu mod nasıl açılır?

Chrome’da kişi yönetimi 

Chrome’da kişi yönetimi yapabilmek adına sağ üst köşedeki profil resmine tıklanması gerekiyor. Bu ekranda oturum açmayan kullanıcılar için oturum açma seçenekleri yer alabileceği gibi kişi yönetimi için kişileri yönet bağlantısına tıklanması gerekiyor. Yeni kişi eklemek için “Kişi ekle” seçeneği ile kişilerin yeni bir kişi eklemesi gerekiyor. Açılacak ekranda kişi bilgileri ile ilgili detayları girerek profil hazır hale getirilmelidir. Kişilerin bu ekranda istediği kadar profil oluşturması mümkün.

Profiller oluşturulduktan sonra yapılması gereken işlem ise profil arasında geçiş yapmak. Böylece kişiler ilgili profildeki hesapları kullanarak bilgisayarını kullanabilir. Profil geçişi için ise yine aynı bölümden geçiş yapılmak istenen profilin seçilmesi yeterli. Gereksiz olarak görülen profiller ise yine kişileri yönet bölümünden ilgili profil ayarlarından kişiyi kaldır seçeneğinin kullanılması yeterli. Bu sayede özellilke birden fazla hesabı olan ya da bilgisayarı çok fazla kişiyle birlikte kullanmak zorunda kalan kişiler, uygun bir çözüm bulabilir. 

Yeni Google Chrome'a Gelen Yenilikler


Google Chrome’da koyu mod nasıl açılır?Google Chrome’da koyu mod nasıl açılır?
Yeni Google Chrome'a Gelen YeniliklerYeni Google Chrome'a Gelen Yenilikler
Mobilde Google Chrome Keşfet özelliği ne işe yarayacak?Mobilde Google Chrome Keşfet özelliği ne işe yarayacak?

PAYLAŞ