Chrome OS'a Çoklu Masaüstü Özelliği - Haberler - indir.com

Chrome OS'a Çoklu Masaüstü Özelliği

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-01 10:32:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Sanal masaüstü özelliği birçok Linux ve Windows sistemlerde yer alıyor. Fakat Chrome OS 77 tarafında bu özellik yer almıyordu. Ancak yaşanan yeni gelişmeler ile beraber Google, Chrome OS için Virtual Desks olarak bir sanal masaüstü özelliği kurdu. Chrome OS 77 Virtual Desks özelliği bu noktada birden çok masaüstü oluşturmak için geldi. Bu sayede herhangi bir eksiklik olmadan tüm işletim sistemlerinde benzer özellik yer almış oldu.

Chrome OS İçin Yeni Özellik

Chrome OS ve Google Chrome için 7 Temel Gizlilik Ayarları         Chrome OS ve Google Chrome için 7 Temel Gizlilik Ayarları         

Birden fazla masaüstü açma özelliği daha çok macOS ve Windows işletim sistemli cihazlarda yoğun olarak kullanılıyor. Chrome OS ise şimdi Virtual Desks özelliği ile kullanıcılarını memnun edecek diyebiliriz. Ülkemiz içerisinde Chrome OS destekli cihaz bulmak oldukça zor olurken, ABD tarafında oldukça uygun fiyatlarla satıldığı için satışı baya yüksek cihazlar arasında yer alıyor. Chrome OS sistemi için getirilen çoklu masaüstü özelliği ile kullanıcıların birçok avantaja ve kullanım deneyimine sahip olması bekleniyor.

Çoklu masaüstü desteğini getiren bu yeni güncelleme tüm Chrome OS kullanıcılarına verilmeye başlanmış durumda.  



PAYLAŞ