Chrome, Çoklu Ekran Desteğine Kavuştu - Haberler - indir.com

Chrome, Çoklu Ekran Desteğine Kavuştu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

İnternet kullanıcıları tarafından popüler olarak kullanılan internet tarayıcısı Google Chrome'un Android platformundaki uygulaması, yeni özellikleriyle birlikte güncellenerek kullanıcılara sunuldu.

Sürekli olarak güncellenen mobil uygulamalarıyla kullanıcılarına daha iyi mobil internet deneyimi yaşatmayı amaçlayan Google, son olarak Android platformundaki Chrome uygulamasını güncelledi.

Daha stabil ve gelişmiş özelliklere sahip olan Google Chrome bu güncelleme sayesinde kullanıcıların uzun zamandır beklediği Android için çoklu ekran desteğini beraberinde getirdi. Bu sayede kullanıcılar tarayıcı üzerinden aynı anda iki farklı web sitesini tek bir ekran üzerinde görüntüleyebilecekler.

Google Chrome Çoklu Ekran Desteği

Ayrıca HTML5 desteğinin de yer aldığı güncellemede, sekme kapatma işlemini geri alma, videolarda altyazı ve tam ekran görüntüleme, bazı videoları Chromecast ile yayınlama gibi özelliklerin yanı sıra ufak hata düzeltmeleri yer alıyor.

Çoklu ekran ve HTML5 desteğine kavuşan Android için Google Chrome'un yanı sıra diğer sistemlerde kullanılabilen Chrome sürümlerini aşağıdaki bağlantılar üzerinden indirebilirsiniz.





PAYLAŞ