Chrome 46 Yayınlandı, Hemen indir! - Haberler - indir.com

Chrome 46 Yayınlandı, Hemen indir!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-31 13:43:54
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Google'ın popüler internet tarayıcısı Chrome, yaklaşık 24 güvenlik açığı düzeltmesi ve performans iyileştirmeleriyle güncellendi. Google Chrome 46 artık eskisinden daha güvenli bir internet deneyimi sunuyor.

Herhangi bir yenilikle ilgili henüz resmi bilgi bulunmayan Chrome 46 güncellemesinde en dikkat çeken konu daha önceden keşfedilen 24 güvenlik açığının düzeltilmiş olması. Bu düzeltmeler kullanıcıların internet üzerinden gelebilecek saldırı ve tehditlere karşı daha iyi korunmalarını sağlayacak.

Chrome 46 ile gelen özelliklerden bir tanesi de videoların arka planda oynatılması ile ilgili. Tarayıcının arka planındaki sekmelerden biri video çalmaya çalıştığında ve sadece bu sekmenin öne getirilmesi durumunda video otomatik olarak yürütülmeye başlanıyor.

Google Chrome 46 Yenilikleri

Performans iyileştirmelerinin de yapıldığı Chrome 46'da artık sayfalar, web sayfalarındaki resimler ve animasyonlar daha hızlı açılıyor.

Chrome 46'da web geliştiricilerini ilgilendiren bir dizi yenilik de yapılmış durumda. Geliştirici araçları, eskisinden daha düzenli bir menü yapısına sahip ve yardımcı ipuçları gösteriliyor.

Daha güvenli ve performanslı bir internet gezinti deneyimi yaşamak istiyorsanız; güncellenen Chrome 46'yı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla ya da Google Chrome 46 indir bağlantısından indirebilirsiniz.





PAYLAŞ