Çevrimiçi Yayıncılık Servisi Netflix Türkiye'ye Geldi! - Haberler - indir.com

Çevrimiçi Yayıncılık Servisi Netflix Türkiye'ye Geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-01-07 09:30:46
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Dizi ve film tutkunlarının uzun zamandır beklediği popüler çevrimiçi yayıncılık programı ve kanalı Netflix, bugün itibariyle Türkiye pazarına giriş yaptı. Popüler medya devi, Türkiye'nin yanı sıra 130 yeni ülkede faaliyete geçti. 

Şuan Las Vegas'ta halen devam eden CES 2016 etkinliğinde sahne alan dünyaca ünlü çevrimiçi yayıncılık servisi Netflix'in gündemi ülkemiz için büyük önem taşıyordu. Zira Netflix bugün itibariyle Türkiye'de faaliyete geçti. 

Las Vegas'taki etkinlikte açılış konuşmasını yapan NetFlix CEO Reed Hastings, açıklamalarında şuan Amerika ve bazı Avrupa bölgeleri olmak üzere 60 ülkede işletilen platformun Türkiye'nin de aralarında olduğu 130 yeni ülkede işletilmeye başlanacağını bildirdi.

Dünyaca ünlü dizi, film veya içerikleri çevrimiçi olarak izlenmesine imkan tanıyan dijital medya devi Netflix, Basic, Standard ve Premium olmak üzere üç farklı paket halinde üyelik bulunduruyor.

Giriş paketi olarak nitelendirilen Netflix Basic paketinde izlemek istediğiniz dizi ve filmleri tek bir ekrandan 720p görüntü kalitesinde sizlere sunuyor. Bu paketin aylık üyeliği 26.99 TL. Netflix Standard paketinde ise medya içeriklerini iki farklı ekranda eş zamanlı 1080P görüntü kalitesinde izlemeniz mümkün. Bu paket aylık üyelik için 33,99 TL gerektiriyor.

Platformun en üst paketi olan Netflix Premium paketinde ise seçtiğiniz dizi ve filmleri dört farklı ekranda ve her birini 4K çözünürlükte izleyebilirsiniz. Bu paketin de aylık üyeliği 40,99 TL.

Ancak şunu belirtelim ki maalesef Türkiye'deki dizi ve filmler için Türkçe dublaj ve altyazı seçeneği bulunmuyor. Bu yıl içerisinde Türkçe dil desteğinin Netflix paketlerine eklenmesini bekliyoruz.




Netflix Türkiye Pazarına Giriş Yaptı


PAYLAŞ