Çevrimiçi Sunum Uygulaması: SlideShare (Video) - Haberler - indir.com

Çevrimiçi Sunum Uygulaması: SlideShare (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

2006 yılından bu yana dünyanın en büyük sunum (slayt) veritabanına sahip olan SlideShare.net platformunun resmi uygulaması sayesinde yüzlerce kategori altında yer alan profesyonel ve amatör sunumlara kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz SlideShare uygulamasıyla teknoloji, iş dünyası, ekonomi, internet, finans gibi yüzlerce başlık altındaki slayt gösterisine çevrimiçi bir şekilde ulaşabilir ve bu slaytları akıllı telefon ya da tabletiniz üzerinde tam ekran modunda görüntüleyebilirsiniz.

SlideShare Presentation App

Günümüzde 60 milyon tekil ziyaretçi ve 15 milyondan fazla slayt içeriğini veritabanında barındıran SlideShare platformunun uygulamasıyla sadece kaynak erişimine ulaşmakla kalmayıp aynı zamanda beğendiğiniz slaytları Facebook, Twitter, LinkedIn gibi sosyal medya hesaplarınız üzerinden arkadaşlarınızla da paylaşabiliyorsunuz.

Oldukça şık tasarlanmış bir arayüze ve kolay kullanıma sahip olan SlideShare uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Android cihazınıza indirebilir ve uygulama için yayınlanan tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.




SlideShare Tanıtım Videosu


PAYLAŞ