Çevrimiçi İngilizce Kursu LinguaLeo, Türkiye'ye Geldi - Haberler - indir.com

Çevrimiçi İngilizce Kursu LinguaLeo, Türkiye'ye Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Kişiye özel eğitim planları, dil öğrenme teknikleri ve diğer öğrenciler ile sosyalleşme fırsatlarını bir arada sunarak kullanıcıların İngilizce'yi etkili bir şekilde geliştirmelerini sağlayan LinguaLeo, Türkiye'deki web ve mobil kullanıcıların hizmetine sunuldu.

Rusya merkezli olarak kurulan, ardından Brezilya'da faaliyete başlayan ve şimdi de Türkiye'ye giriş yapan LinguaLeo, web platformu üzerinden İngilizce kurs imkanı tanıdığı gibi aynı zamanda mobil uygulamaları sayesinde de kullanıcıların telefon ya da tabletleri üzerinden İngilizce dilini geliştirmelerini amaçlıyor.

LinguaLeo

Uygulama içerisinde bulunan sevimli aslan karakteri Leo ile birlikte eğlenceli bir dil öğrenim serüvenine katılabileceğiniz gibi oyunsallaştırma içerikli alıştırmalar ile de kendinizi test etme imkanına sahip olacaksınız.

İngilizce'nizi istediğiniz zaman, istediğiniz yerde geliştirme imkanı tanıyan LinguaLeo'nun mobil uygulaması sayesinde İngilizce'yi hızlı ve kolayca öğrenmeniz mümkün.

Türkçe dil desteği sayesinde kolaylıkla kullanabileceğiniz uygulama sayesinde akıllı dostunuz Leo'nun İngilizce Ormanında göstereceği yoldan ilerleyerek ne zaman ne yapmanız gerektiğiniz öğrenecek ve eğlenceli içeriklerle İngilizce'yi geliştirmeye başlayabileceksiniz.

LinguaLeo

LinguaLeo mobil uygulama özelliklerine bakacak olursak;

Her kelimenin sesli telaffuzunun, yazım bilgisinin ve örneklerinin olduğu kişisel sözlük, görsel destekli tematik terimler sözlüğü gibi sözlükleri bulabileceğiniz uygulama kelime çevirme, kelime kurucu ve kelime dinleme gibi bazı etkili alıştırma derslerini de içerisinde bulunduruyor. 

En iyi çeviriyi seçme olanağı özgürlüğüne de sahip olabileceğiniz uygulamada ayrıca İngilizce öğrenirken ilerlemenizi gerçek zamanlı olarak takip edebilecek, sunucu ile eşleşip çevrim dışı çalışma imkanına sahip olabilecek ve kaliteli teknik destek hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak Android, iPhone, iPad ve Windows Phone mobil cihazlarınıza yükleyerek İngilizce'nizi ileri seviyeye taşıyabileceğiniz LinguaLeo'yu aşağıdaki bağlantılar üzerinden indirebileceğiniz gibi platformun web sitesine de lingualeo.com/tr/ adresi aracılığıyla ulaşabilirsiniz.





PAYLAŞ