Çevrimdışı Turist Rehberi: PocketGuide - Haberler - indir.com

Çevrimdışı Turist Rehberi: PocketGuide

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

Gezmek için yurt dışına çıkan mobil kullanıcılar için geliştirilmiş ve turistik amaçlı yapılan gezilerde gidilen yerler hakkındaki tüm detayları bulabileceğiniz PocketGuide, ücretsiz olarak kullanabileceğiniz çevrimdışı bir turist rehberi uygulamasıdır.

Yurt dışındaki internet fiyatlarının ne denli yüksek olduğunu düşünürsek bu konudaki en önemli çözümlerden birisi olabilecek PocketGuide uygulaması sayesinde yurt dışına çıkmadan önce gideceğiniz şehrin bilgilerini akıllı telefonunuza yükledikten sonra kullanıcılara navigasyon hizmetinin yanı sıra turistik yerlerin tüm detayları ile birlikte fotoğraflarını ve videolarını da sunabilmektedir.

Gezmeyi seven mobil kullanıcıların gittikleri yerlerde oldukça işine yarayacak ve adeta sanal bir rehber gibi işlev görecek olan uygulama sunduğu bilgilerin haricinde kullanıcıların gittikleri mekanlar hakkında yorum yapabilmelerini ve çektikleri fotoğrafları ilgili mekan için paylaşabilmelerini de sağlamaktadır. Bundan dolayı uygulama temel bir gezi yardımcısı olmaktan öteye geçerek gezmeyi seven kullanıcıların oluşturduğu bir merkez haline gelmiştir.

Uygulamada bulunan navigasyon hizmetinin en güzel özelliklerinden birisi de kullanıcının kendisine özel yol haritası oluşturmasını sağlaması olmakla beraber, izledikleri yolları da takip edebilmesidir. Bu sayede de uygulama takip ettiği yolları daha sonra kullanıcının geri dönüşü için gösterebilmekte ve kaybolma sorununun önüne geçebilmektedir. Ayrıca oluşturulan yol haritasını uygulamayı kullanan diğer kullanıcılar ile de paylaşabiliyorsunuz.

Uygulama içi satın alma gelir modelini benimseyen PocketGuide ile gezmek istediğiniz şehirdeki bilgileri ve güzergahları 5.49 Euro karşılığında satın alarak cihazınıza yükleyebilirsiniz. 100' den fazla şehrin detaylı bilgilerini bulabileceğiniz PocketGuide uygulamasının Android sürümünü cihazınıza yüklemek için buraya, iOS sürümü içinse buraya tıklayabilirsiniz.





PAYLAŞ