Çevrimdışı Mesajlaşma Uygulaması FireChat, Android'e Geldi - Haberler - indir.com

Çevrimdışı Mesajlaşma Uygulaması FireChat, Android'e Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

İnternet bağlantısına gerek kalmadan mobil cihazlarınız aracılığıyla anonim olarak mesajlaşmanızı sağlayan FireChat, geçen hafta yayınlanan iOS uygulamasından sonra Android kullanıcıları için de Google Play Store'da yerini aldı.

Geçen hafta iOS versiyonunun yayınlandığını duyurduğumuz FireChat, bugün itibariyle Android kullanıcıları için Google Play mağazasında ücretsiz olarak indirmeye sunuldu. İşlevsellik ve özellik olarak iOS sürümünden farkı olmayan Android için FireChat uygulaması, telefonunuzun çekmediği zamanlarda ya da internete bağlı olmadığı durumlarda 9 metre yakınınızda olan arkadaşlarınız ile offline olarak mesajlaşabilmenizi sağlıyor.

Android için FireChat

Uygulamada bulunan çok sekmeli (multi-hop) özelliği sayesinde de uygulamayı kullanan kişi sayısı arttıkça erişilebilen mesafe de buna paralel olarak genişliyor. Hem güvenli hem de internet bağlantısına gerek kalmadan mobil cihazlarınız üzerinden mesajlaşabilmenizi sağlayan FireChat'in bugün yayınlanan Android uygulamasıyla iOS uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ