Çete Savaşları Oyunu Gangstar Rio: City of Saints - Haberler - indir.com

Çete Savaşları Oyunu Gangstar Rio: City of Saints

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Oyunculara özgür ve açık dünyada heyecanlı bir aksiyon oyunu keyfi sunan Gangstar Rio: City of Saints, Gameloft tarafından geliştirilmiş ve GTA serisine alternatif olarak oynayabileceğiniz bir mobil çete savaşları oyunudur.

Mobil oyunları ile tüm dünyada popüler bir isme sahip olan Gameloft tarafından yayınlanan Gangstar Rio: City of Saints, GTA benzeri bir oynanış ve senaryoya sahip olmakla beraber oyuncuları Brezilya'nın kumsalları ve festivali ile ünlü olan Rio de Janeiro'ya götürerek hem şehri keşfetme hem de güçlerini gösterme imkanı sunuyor.

Gangstar Rio: City of Saints

Kendi gücünüzü kanıtlayarak sizi öldürmeye çalışan düşmanlara karşı savaşarak intikamınızı almaya çalışacağınız oyunda araba çalabilir, yolsuzluk yapan politikacılara suikast yapabilir, çete savaşlarına katılabilir ve oyun içerisinde size verilen görevleri yerine getirmeye çalışabilirsiniz.

Ayrıca görevlerinizi yerine getirmek için sayısız silah ve cephaneye de sahip olacağınız oyunda helikopter, uçak, tank ve jetpack gibi araçları kullanarak verilen zorlu görevlerin üstesinden gelebilirsiniz.

Android ve iOS sistemine sahip mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz Gangstar Rio: City of Saints'i aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla cihazınıza indirebilir ve oyun için hazırlanmış olan özel tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Gangstar Rio: City of Saints Tanıtım Videosu


PAYLAŞ