Cesut Top'un Yapımcısından Yeni Oyun: Tadya - Güne Merhaba - Haberler - indir.com

Cesut Top'un Yapımcısından Yeni Oyun: Tadya - Güne Merhaba

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Geçen Nisan ayında yaptığımız haberle Cesur Top isimli aksiyon oyununu yayınladığını duyurduğumuz İzmo Bilişim, şimdi de özellikle kız çocuklarının çok sevecekleri Tadya - Güne Merhaba adlı eğitici mobil oyunu indirmeye sundu.

Özellikle 4-6 ve 6-9 yaş aralığındaki kız çocuklarının ev içindeki günlük yaşamı öğrenmeleri amacıyla geliştirilmiş olan oyunda çocuklar, Tadya isimli sevimli bir kız çocuğunun günlük hayatta yapması gereken görevleri yerine getirmeye çalışacaklar.

Tadya - Güne Merhaba

Toplam 5 bölümden oluşan oyunda çocuklar, Tadya'nın yataktan kalkıp diş fırçalamasına, yüzünü yıkamasına, banyo yapmasına, oyuncakları oynamasına, odasını toplamasına, balık ve bitkileriyle ilgilenmesine ve hatta en sevdiği kıyafetleri giymesine kadar günlük yaşamdaki görevlerini yerine getirmesine yardımcı olabilecekler.

Çizgi film tadında kaliteli grafikleri ve Türkçe seslendirmeleriyle dikkatimizi çeken oyunda ayrıca 15 farklı dil desteği de bulunuyor. Klasik çocuk oyunlarından daha fazla oynanış süresine sahip olan oyun sadece ülkemizdeki değil tüm dünyadaki küçük çocukları da hedefliyor.

Tadya - Güne Merhaba

Şimdilik sadece Android cihazlar üzerinden oynanabilen, ancak yakın zamanda iOS cihazlar içinde yayınlanacak olan Tadya - Güne Merhaba oyununu aşağıdaki bağlantı üzerinden indirebilir ve ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.





PAYLAŞ