Cesur Top Oyunuyla Maceraya Atılın - Haberler - indir.com

Cesur Top Oyunuyla Maceraya Atılın

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Nisan ayı içerisinde mobil platformlarda yerini alan Cesur Top, aynı adı taşıyan Cesur Top'un sevgilisinin Kötü Kırmızı Top tarafından kaçırılmasıyla başlayan tehlikeli bir maceranın konu edildiği eğlenceli bir aksiyon oyunudur.

Mobizmo tarafından geliştirilen oyundan kısaca bahsedecek olursak; oyundaki amacımız Cesur Top' un mutlu bir yaşam sürdüğü sevgilisinin, kötü niyetli kırmızı top tarafından kaçırılması sonucunda Cesur Top' un sevgilisini kurtarmak için engelleri aşmasına yardımcı olmaktır.

Aslında sevgilisini kurtarmak o kadarda kolay değildir. Çünkü ona ulaşabilmesi için önünde toplamda 60 adet zor bölüm bulunmaktadır ve bu zor bölümler içinde karşısına birçok tuzak çıkacaktır.

Cesur Top

Cesur Top oyununda geçtiğiniz bölümleri oyunu tekrardan açtığınızda tekrar oynamak zorunda da değilsiniz. En son kaldığınız bölümden tekrardan başlayıp, zorlu koşullarda Cesur Top?un sevgilisini kurtarmaya devam edebilirsiniz.

Her bölüm için toplamda 3 bayrak hakkımız bulunuyor. Bu bayrakların 'ne yararı var' diye sorar gibi olduğunuzu görüyorum. Hemen söyleyelim. Her bölüm içinde bulunan 3 bayrak hakkımız bölüm içinde istediğimiz yerden tekrar başlama şansı verir. Yani bölüme başladınız ve bir kısmına kadar geldiniz, bulunduğunuz yere bayrak diktiğinizde ileride engellere takılsanız bile bayrak diktiğiniz yerden başlama şansına sahipsiniz.

Cesur Top

Oyunun bir diğer güzel yanı ise diğer uygulamalar gibi abartılmış reklamlarla kuşatılmamıştır. Bu da kullanıcılar tarafından gözlenen oyun için her zaman artı bir faktördür. Oyunun yapımcılarının Türk oluşu ve dilinin Türkçe olması da bizleri en mutlu eden kısım olsa gerek.

Sizlerde Cesur Top'un bu zorlu yollarda, engellere karşı koyup sevgilisine ulaşmasına yardımcı olmak istiyorsanız, hemen aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla oyunu Android, iPhone yada iPad cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ