CES 2020'de TCL'nin ilk 5G akıllı telefonu tanıtıldı - Haberler - indir.com

CES 2020'de TCL'nin ilk 5G akıllı telefonu tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-07 18:59:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

CES 2020 fuarı çok hızlı bir şekilde devam ediyor. Şimdi ise TCL Communication tarafından resmi basıl toplantısı gerçekleştirildi ve TCL 10 adlı akıllı telefon serisi tanıtıldı. Serinin içerisinde şirketin son dönemde piyasaya süreceği ilk 5G özellikli akıllı telefon modeli de yer alıyor. Şirketin ilk 5G telefonu 2019’da piyasaya giriş yapan 5G CPE cihazının bir devamı olarak gözüküyor. Bu yeni TCL 10 5G modelinde Qualcomm’un yeni işlemcisi olan Snapdragon 765G 5G modelini görüyoruz. TCL 10 5G’nin haricinde TCL 10 Pro ve TCL 10L adlı modellerde tanıtıldı. Bu iki model şirketin 2020 akıllı telefon portföyünü oluşturuyor. Bir başka model olan Q2 ise 2020’de ilk defa Kanada ve Amerika’da piyasaya çıkacak ve fiyatının ise 500 dolardan daha az olması bekleniyor.

CES 2020, TCL modelleri tanıtılıyor

TCL Communication, Movetime MT40 Akıllı Çocuk Saati’ni satışa sunduTCL Communication, Movetime MT40 Akıllı Çocuk Saati’ni satışa sundu

CEO Kevin Wang konu hakkında :  “2020, mobil cihaz üreticisi ve Çin'in tek uçtan uca küresel tüketici elektroniği markası olan şirketimizin işlerinin dönüşeceği kritik bir yıl olacak. TCL markalı akıllı telefonlarımız ve mobil cihazlarımız, daha büyük TCL ekosistemini ileriye götürmek için odak noktamız olacak. Bu yılın ilerleyen aylarında piyasaya sürülecek olan bu cihazlarımızla dünyanın dört bir yanındaki pazarlarda rekabet etmeye hazırız.” Dedi.

TCL’nin sahip olacağı bu akıllı telefon serisi şirketin yeni tasarım anlayışına sahip olacak. Cihazların arka yüzeyinde dörtlü kamera sistemi göreceğiz ve TCL kendi üretmiş olduğu ekranları bu modellerinde kullanacak. Diğer yandan modellerde gelişmiş görüntüleme optimizasyonu sunan kamera teknolojisi NXTVISION yer alacak. Bu sayede kullanıcılar zengin bir renk yelpazesi ile beraber kontrast ve netlik tarafında istediklerini alabilecekler. TCL 10 Pro modeli, AMOLED ekrana sahip ilk TCL modeli olacak. TCL’nin üretmiş olduğu bu ekranların televizyonlar için üretilmiş olan panellerde ödül aldığı da biliniyor. Görüntü teknolojisi tarafında LTPS, AMOLED ve esnek ekran gibi teknolojileri LCD panellerinde dünyada önde gelen isimlerden olan CSOT ile TCL bir iş birliği yaparak kullanıcılara uygun fiyatla sunmayı hedefliyorlar.

TCL, TCL 10L, 10 Pro ve 10 5G modellerini ve diğer ürünlerini 22 Şubat 2020’de Barselona’da resmi olarak tanıtacak.


Blackbarry üreticisinin yeni telefonu TCL Plex özellikleri ile neler sunuyor?Blackbarry üreticisinin yeni telefonu TCL Plex özellikleri ile neler sunuyor?

PAYLAŞ