CES 2020’de Samsung 'un gizli sergilediği sürpriz telefon - Haberler - indir.com

CES 2020’de Samsung 'un gizli sergilediği sürpriz telefon

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-09 20:50:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Geçtiğimiz gün düzenlenen CES 2020 fuarının en önemli isimlerinden biri de teknoloji devi Samsung’du. Sonradan açıklanan fuar haberlerine göre Samsung gizemli bir telefon tanıtmış. Peki bu model hangisi?

Akıllı telefon sektöründe yaşanan hızlı gelişmeler bu pazardaki teknolojinin ilerleyen senelerde daha da gelişmiş olacağını gösteriyor. Bu anlamda çalışmalarına davam eden şirketler arasında ilk sıralarda şuanda akıllı telefon pazarında liderliği elinde bulunduran Samsung var. Akıllı telefonların geleceği için çalışmalarına hız kesmeden devam eden şirket o cihazlardan birini gizli olarak CES 2020’de tanıtmış. Tanıtımı gizli bir şekilde gerçekleştiren markanın bu cihazı yakın zamanda piyasaya sürmeyi hedeflemediğini de belirtmekte fayda var. Anlatılanlara göre Samsung’un CES 2020’de tanıtmış olduğu yeni cihaz kızaklı ve genişleyebilir bir yapıya sahip. Samsung’un daha önce almış olduğu patentlere bakarsak yeni akıllı telefonun yana ya da yukarıya doğru genişleyebilir bir şekilde tasarlandığını söylemek mümkün.

Samsung Galaxy S20 tanıtım tarihi belli oldu!Samsung Galaxy S20 tanıtım tarihi belli oldu!

İşte tüm detayları ile Samsung Galaxy Fold

Samsung’un böyle bir tasarım tercih etmesindeki en büyük neden de son dönemlerde akıllı telefonların boyutunun günden güne büyümesi ve durumun bazen yarattığı sıkıntılar olabilir. Yeni ürettiği cihazla tüm sorunları ortadan kaldırmak isteyen Samsung’un katlanabilir telefonunu esnek ekran üzerine kurması bekleniyor. Henüz özellikleri hakkında herhangi bir paylaşım yapılmayan cihazın 2020 senesinin sonunda ya da 2021 senesinde piyasaya çıkması bekleniyor.

Galaxy Fold 2 için geri sayım başladı

Samsung’un merak uyandıran yeni akıllı telefonuyla ilgili henüz başka sızıntılar gelmemiş olsa da Galaxy Fold 2’nin tanıtımına geri sayım kaldığını hatırlatmak kullanıcı adaylarının içine bir nebze de olsa su serpecektir. Bunun yanı sıra aynı tarihte Galaxy ailesinin yeni üyesi Galaxy S20’de tanıtılacak. Samsung’un ikinci katlanabilir ekran teknolojisine sahip olan amiral gemisi Galaxy Fold 2’nin 11 Şubat’ta tanıtılacağı resmileşti. Motorola Razr gibi dikey bir şekilde katlanabilen yapıya sahip olan cihazın ekranının saç kadar esneyebilen bir yapıya sahip olacağı söyleniyor.bu açıdan kullanıcılarına son derece yeni ve benzersiz bir deneyim sunacak Galaxy Fold 2’nin satış fiyatı ise 850 dolar olacak. Samsung’un yeni cihazlarıyla ilgili gelişmelerden sizleri bilgilendirmeye devam ediyor olacağız.


Samsung Galaxy Note 10 Lite özellikleriSamsung Galaxy Note 10 Lite özellikleri
Samsung Galaxy S10 Lite özellikleriSamsung Galaxy S10 Lite özellikleri

PAYLAŞ