CES 2020'de Acer, yeni taşınabilir LED projektörünü duyurdu - Haberler - indir.com

CES 2020'de Acer, yeni taşınabilir LED projektörünü duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-07 13:44:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Başarılı dizüstü bilgisayar modelleri ile bilinen marka Acer, CES 2020 kapsamında yeni bir taşınabilir projektörünü duyurdu. B250i model adına sahip olan bu yeni LED projektör sahip olduğu kablosuz teknoloji sayesinde Full HD 1080P görüntü yansıtabiliyor. Kompakt bir yapıda gelen bu cihazın otomatik odaklama ve yüksek ses kalitesi gibi özellikleri bulunuyor. Taşınabilir olması ile beraber 205 x 204 x 78 mm boylarına sahip olan bu cihaz 1450 gr ağırlığı ile çantaya kolayca sığabiliyor. Pratik bir yapıda tasarlanan bu projektör iki adet 5W hoparlöre sahip durumda. Cihazda Acer TrueHarmony ve Waves Max Audio teknolojileri de bulunurken bu sayede yüksek kalitede ve net keskin baslar dinlenebiliyor.

Taşınabilir kablosuz LED projektör: B250i

Acer Nitro 5, Tasarım ve Performans Sayesinde Oyuncuların Vazgeçilmezi OlacakAcer Nitro 5, Tasarım ve Performans Sayesinde Oyuncuların Vazgeçilmezi Olacak

Kullanıcılara oldukça tatminkar bir kalite sunmayı hedefleyen bu model tek bir tuşla içeriği yansıtabiliyor. Yüzeyde hızlı bir şekilde otomatik odaklama yapabilirken, Full HD 1080P görüntüler sunabiliyor. Cihaz 1000 ANSI lümene kadar parlaklık ve 5000:1 kontrast oranı sunuyor. Rec 709 renk alanında yüzde 120’sini destekleyen geniş bir renk zenginliği bulunuyor. LED modüle sahip yapı 30.000 saate kadar bir kullanım ömrü vadediyor. Zamanla bozulan cıva tabanlı lambalar yerine modelde LED modülleri kullanılarak maliyet azaltılmış olunuyor.

B250i modeli hem kablosuz hem de kablosuz şeklinde kullanılabiliyor. Farklı bağlantı seçeneklerine de sahip olan model HDMI bağlantının yanı sıra Android ve iOS kullanıcıları için WiFi desteği sayesinde kablosuz ekrana yansıtma özelliği de bulunuyor. USB Type-C ve Type-A bağlantı noktaları ile ise akıllı telefon ve bilgisayara bağlantı gerçekleştirilebiliyor. Kutusundan çıkar çıkmaz kullanıma hazır bir halde gelen Acer B250i ekran yansıtma ve medya oynatmak için ek bir yazılıma da ihtiyaç duymuyor. Model Nisan ayında Amerika’da 699 dolar fiyatla satışta olacak.


Acer’den okullara iki yeni chromebook modeli dahaAcer’den okullara iki yeni chromebook modeli daha
Acer Nitro 5 Türkiye’de satışa sunuluyorAcer Nitro 5 Türkiye’de satışa sunuluyor

PAYLAŞ