CES 2020 etkinliğinde ilgi çeken katlanabilir cihazlar - Haberler - indir.com

CES 2020 etkinliğinde ilgi çeken katlanabilir cihazlar

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-13 22:05:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Dünyanın en büyük teknoloji fuarı olan CES 2020 kapsamında yeni teknoloji ve ürünleri görmeye devam ediyoruz. Birçok markanın geliştirmiş olduğu ürünler sırayla tanıtılmaya devam ederken, geçtiğimiz günlerde etkinlik tam anlamıyla bitmişti. Bizde sizlere bu içeriğimizde etkinlik kapsamında oldukça dikkat çeken özellikle katlanabilir yapıya sahip modellerin öne çıktığı bu teknoloji yenilikleri neler ve hangi ürünler ön plana çıkmış bunlara bakacağız. CES etkinliğinde sadece bilgisayar ve akıllı telefon teknolojileri değil elektrikli araçlar tarafında da önemli atılımlar gördük. Ayrıca katlanabilir ürünler tarafında ise Intel, Dell ve Lenovo gibi isimlerin ön plana çıktığını görüyoruz.

CES 2020 etkinliğinde tanıtılan katlanabilir cihazlar

Samsung, Notebook 9 Pen artık 15 inç olacakSamsung, Notebook 9 Pen artık 15 inç olacak

Lenovo ThinkPad X1 Fold

Etkinliğin dikkat çeken modellerinden birisi olan Lenovo’nun yeni ThinkPad X1 Fold modeli, 13.3 ekranı ile geleneksel dizüstü bilgisayarlardan farklı yapısı ile dikkat çekiyor. Katlanabilir yapıya sahip olan bu yeni dizüstü bilgisayar modeli 2020 yılında 2499 dolar fiyat etiketiyle beraber satışta olacak.

Dell Ori Consept

Diğer katlanabilir dizüstü bilgisayar modellerine göre daha fazla sağlam hissi sunan Dell Ori Consept modeli ekrandan katlanabilir yapısı ile katlanma kısmında bir dalga veya çizgi izi yer almıyor. Ürün pürüzsüz bir seviyede katlanma sağlarken modelin satışta sunulup sunulmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Intel Horseshoe Bend

Diğer şirketlerin aksine normal dizüstü bilgisayar boyutunda geliştirilen Intel’ın bu yeni modeli 17.3 inçlik ekran boyutu sunuyor. İnce çerçeveleri ile oldukça şık olan bu cihaz etkinliğin dikkat çeken ürünleri arasında yer alıyor. Intel şirketinin Intel Horseshoe Bend adlı bu modeli piyasaya sürüp sürmeyeceği ise henüz bilinmiyor. Ancak katlanabilir yapıya sahip akıllı telefonlarında yaygınlaşmaya başlayacağı 2020 ile beraber katlanabilir dizüstü bilgisayar modellerinin de artması bekleniyor.


Samsung Notebook 9 Pen incelemesiSamsung Notebook 9 Pen incelemesi
5G'li İlk Notebook Project Limitless Resmi Olarak Tanıtıldı5G'li İlk Notebook Project Limitless Resmi Olarak Tanıtıldı

PAYLAŞ