CES 2019'un En İyi Akıllı Saati Belli Oldu - Haberler - indir.com

CES 2019'un En İyi Akıllı Saati Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-10 00:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

En büyük teknoloji fuarlarından birisi olarak kabul edilen CES 2019 kapsamında birçok teknoloji ürünü gördük ve görmeye de devam ediyoruz. Las Vegas’ta başlayan CES fuarı tüm hızıyla devam ederken etkinlik kapsamında tanıtılmış olan giyilebilir teknolojiler listelendi ve etkinlik kapsamının en iyi akıllı saati belli oldu. Akıllı saat pazarı denildiği zaman akıllara Apple’ın Series Watch modelleri ile Samsung cephesinden Gear cihazları geliyor. Ancak Çin pazarında oldukça iddialı ve ekonomik fiyatlı akıllı saatlerin sunulmasıyla beraber akıllı saat pazarı daha da hareketlendi diyebiliriz. CES 2019’da ise bu sürpriz modellerden birisini gördük ve bu cihaz etkinliğin en iyi giyilebilir teknolojisi olmayı başardı. Buna göre Fransız teknoloji markası Withings’in sunduğu fiyat ve özellikleri ile ön plana çıkan Move ECG modeli en iyi giyilebilir teknoloji ödülüne sahip oldu.

CES 2019’un En İyi Akıllı Saat Modeli; Move ECG

Apple Watch'ı, iPod'a dönüştürebilen aksesuarApple Watch'ı, iPod'a dönüştürebilen aksesuar

Apple Watch’da bulunan tüm özelliklere sahip olan bu model ayrıca EKG sonuçlarınızı periyodik olarak dokturunuza gönderme özelliği ile de ön plana çıkıyor. Diğer yandan model kalp kulakçıklarının fibrilasyonunu bile algılayabilirken cihaz 50 metreye kadar su geçirmez özelliği ile geliyor. Move ECG modeli sunmuş olduğu bu iddialı özelliklere karşılık uygun fiyatlı etiketiyle de dikkatleri üzerine topluyor. Move ECG modeli için 130 dolarlık bir fiyat etiketi belirlenirken modelin tam dolu bir batarya ile 1 yıllık kullanım ömrünü sunduğunu belirtelim.

Watch Series 4'e rakip geliyor!

Piyasada 399 dolar fiyata sahip olan Apple Watch’a karşılık benzer ve birçok noktada üstün özelliklere sahip olan bu saatin oldukça başarılı bir tanıtım olduğu ve piyasada ne gibi işler yapacağı merakla bekleniyor. Bakalım etkinliğin bu en iyi saati pazarda ne derece ilgi odağı olacak göreceğiz.  


Yeni Galaxy Watch'dan İlk BilgilerYeni Galaxy Watch'dan İlk Bilgiler
Apple Watch, EKG Özelliği ABD'de Aktif OlduApple Watch, EKG Özelliği ABD'de Aktif Oldu
Watch Series 4'e rakip geliyor!Watch Series 4'e rakip geliyor!

PAYLAŞ