CES 2019'da tanıtılan en tuhaf cihazlar - Haberler - indir.com

CES 2019'da tanıtılan en tuhaf cihazlar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-19 17:01:02
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Liste

Amerika Birleşik Devletleri'nde Las Vegas Eyaleti'nde gerçekleşen dünyanın en büyük teknoloji fuarı olan CES 2019'da, şimdiye kadar pek çok sayıda yeniürün ve teknoloji tanıtımı gerçekleşti. Fakat bu ürünler arasında öyle ürünler vardı ki, tuhaflıkları ile tüm ziyaretçileri etkilemeyi başardı. Peki bu ürünler neler? Hadi gelin birlikte göz atalım.  

1- LG Signature OLED TV R

CES 2019'un En İyi Akıllı Saati Belli OlduCES 2019'un En İyi Akıllı Saati Belli Oldu

Yeni Signature OLED TV R modeli 65 inçlik bir televizyon ile CES 2019'da karşımıza çıkan LG, OLED ekranı ile oldukça güzel görüntü sağlayan Signature OLED TV R'yi tanıttı. Bu televizyonun tuhaf yanı ise yuvarlanabiliyor olması. Ekranını katlayarak hemen altındaki kutuya sığabilen LG Signature OLED TV R, televizyonun bunu esnek tasarlanan ekranı sayesinde yapabiliyor. 

2- Lovot

Japon bir şirket tarafından geliştirilen bu robot oldukça ilginç. Tamamen sevgi amaçlı üretilen bu robot siz ne yaparsanız aynısını yapıyor. Aynı zamanda kucağınıza aldığınız zaman biraz sevip sallayınca hemen uykuya dalıyor. Tüylü dostumuz üstelik oldukça da sevimli. 

3- Foldimate

Hemen hemen tüm ev kadınlarının en büyük kabusu olan çamaşır katlama işine, CES 2019'da tanıtılan bir makine yetişti. CES 2019 Fuarı'nda tanıtılan Foldimate isimli bir makine, çamaşırları güzel bir şekilde katlayabiliyor ve size istediğiniz şekilde veriyor. Sizde bu esnada güzel güzel kahvenizi yudumluyorsunuz. 

4- Mui Smart Display

Bir ahşap tahta olarak karşınıza çıkan Mui Smart Display, CES 2019 Fuarı'nda sunan en tuhaf ürünler arasında yerini aldı. Ahşap yüzeyinde dokunmaya duyarlı bir arayüz bulunduran bu cihaz, evinizde bulunan akıllı cihazları kontrol edebiliyor.


Birbirinden İlginç Teknolojik Ürünler CES 2019'da Tanıtıldı.Birbirinden İlginç Teknolojik Ürünler CES 2019'da Tanıtıldı.
Alcatel 1X ve Alcatel 1C, CES 2019 Fuarında TanıtıldıAlcatel 1X ve Alcatel 1C, CES 2019 Fuarında Tanıtıldı

PAYLAŞ