CES 2019'da tanıtılan birbirinden ilginç 5 ürün - Haberler - indir.com

CES 2019'da tanıtılan birbirinden ilginç 5 ürün

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-21 12:03:02
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

ABD'nin Las Vegas Eyaleti'nde gerçekleşen CES 2019 Fuarı'nda birçok değişik ürün sergileniyor. Bu sergilenen ürünlerden bize en ilginç gelenleri sizlerle paylaşmak istedik. İşte CES 2019'un en ilginç teknolojik ürünleri. 

Teknoloji denildiği zaman dipsiz bir kuyu olduğunu görüyoruz. Hayatımıza dahil olmayan bir alanı kalmadı sanırım. Son teknolojik özellikler ile donatılan bu ürünler CES 2019'da tanıtıldı. Tanıtılan bu ürünler ise teknoloji severleri bir hayli şaşırtmayı başarıyor. Peki bu ürünler neler? Gelin birlikte bu ürünler neler bakalım. Acaba sizi de şaşırtmayı başaracak mı yoksa 'Aman canım çok abartmışlar ne gereği var buna' mı diyeceksiniz?

CES 2019'da neler göreceğizCES 2019'da neler göreceğiz

Huawei CES 2019'da MateBook 13 bilgisayarını duyurdu

1- Katlanabilir TV

Katlanabilir  TV'lerin CES 2019'da yer alacağı çok önceden konuşuluyordu. LG tarafından üretilen LG Signature OLED TV R, tek tuş yardımıyla kaldırılıp indirilebilen, yüksekliği ayarlanabilen bir televizyon olarak karşımıza çıkıyor. Sergilenen ürünler arasında bize oldukça ilginç geldi doğrusu.

2- Samsung 75 İnç Microled 4K TV

Samsung’un devasa microled televizyonları ‘The Wall’ların bu küçültülmüş versiyonu Samsung 75 İnç Microled 4K TV, geçtiğimiz yıl tanıtılmıştı ve bu senede devamı geldi. 75 inç ekran özelliğine sahip olan bu televizyon, bize bir hayli ilginç geldi. Çünkü boyutu neredeyse tam bir yatak kadar var. 

3- Çamaşır katlama makinesi

Belkide hayatınızda ilk defa duyacağınız bu makine, sizi çamaşır katlama derdinden kurtarıyor. 

4- ASUS ROG Mothership

Bir oyun bilgisayarı olan Asus Rog Mothership, ekran ile klavyeyi ayırabilme özelliğine sahip. Bu sayede istediğiniz zaman klavye ile kullanabilir istediğiniz zaman ise klavyesiz bir şekilde tablet gibi kullanabilirsiniz.

5- Akıllı tuvalet

Yok artık dediğinizi duyar gibiyim. Ancak evet doğru okuyorsunuz CES 2019'da akıllı tuvalet tanıtıldı. Alexa desteği ile çıkan bu akıllı tuvalet, oturak ısıtması, sifon kontrolü, temizleme/kurulama fonksiyonlarının yanında değişen ışıkları, hoparlörleri ve interaktif, renk değiştiren ışıklar gibi fonksiyonlara sahip.

 


Kıvrılabilen Ekranlı LG OLED Tv CES 2019'da GeliyorKıvrılabilen Ekranlı LG OLED Tv CES 2019'da Geliyor
Sony, Yeni 4K ve 8K TV'lerini CES 2019 Fuarında TanıttıSony, Yeni 4K ve 8K TV'lerini CES 2019 Fuarında Tanıttı
Huawei CES 2019'da MateBook 13 Bilgisayarını DuyurduHuawei CES 2019'da MateBook 13 Bilgisayarını Duyurdu

PAYLAŞ