CES 2019'da neler göreceğiz - Haberler - indir.com

CES 2019'da neler göreceğiz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-07 23:20:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Dünyanın en büyük teknoloji fuarı olan CES 2019, teknoloji severler için kapılarını açıyor. Dev fuarın başlaması ile beraber birçok teknolojik cihazlar ile karşılaşacağız. Peki sizce CES 2019 Fuarı'na damgasını vuran teknolojik ürün ne olacak. 

CES 2019 etkinliğinde Kingston ürünleri de boy gösterecek

Her sene Amerika Birleşik Devletleri'nin Nevada eyaletinde bulunan Las Vegas kentinde gerçekleştirilen Tüketici Elektronik Furaı, diğer bir değişle CES bu sene de oldukça hareketli geçecek gibi görünüyor. Bu senede yeni dizüstü bilgisayarlar, akıllı telefonlar, çamaşır makineleri, robotlar ile karşı karşıya kalacağız. Hatta bu eşyaların önceki yıllara göre daha akıllı eşyalar olduğunu göreceğiz. 

CES 2019 etkinliğinde Kingston ürünleri de boy gösterecekCES 2019 etkinliğinde Kingston ürünleri de boy gösterecek

Tüketici Elektronik Fuarı'nda, USB Type-C desteği sunan kulaklıklar, kablosuz şarj cihazları ve ekranı katlanabilme özelliğine sahip telefonlar konuşulacak

Geçtiğimiz son günlerde sık sık gündeme gelen televizyonlarda 8K teknolojisi, Tüketici Elektronik Fuarı 2019'da ana temalardan bir tanesi olacak. Bu teknolojiyi ilk defa kullanan yeni nesil televizyonların ilk defa Tüketici Elektronik Fuarı 2019'da paylaşılması bekleniyor. Öte yandan 120 FPS'ye kadar destek sunan televizyonlarda fuarda yerini alacak. Fuarda tüm gözleri üzerine çekmeyi başaracak bir diğer konu ise 5G teknolojisi olacak. 5G teknolojisini destekleyen pek çok cihazz Tüketici Elektronik Fuarı'nda yerini alacak. Aynı amanda Tüketici Elektronik Fuarı'nda yeni nesil USB Type-C desteği sunan kulaklıklar, kablosuz şarj cihazları ve ekranı katlanabilme özelliğine sahip telefonlar en dikkat çeken konular arasında yerini alacak. 


 


LG, CES 2019'da televizhyonları ile ön plana çıkacakLG, CES 2019'da televizhyonları ile ön plana çıkacak
CES 2019 fuarı başlıyorCES 2019 fuarı başlıyor

PAYLAŞ