CES 2019'da Karşımıza Çıkan İlginç Teknolojiler - Haberler - indir.com

CES 2019'da Karşımıza Çıkan İlginç Teknolojiler

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-10 00:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Resmi olarak Las Vegas’ta başlayan teknoloji fuarı CES 2019 ile beraber yenilikçi teknolojileri görmeye devam ediyoruz. Teknolojinin her alana girmesi ile beraber artık evlerimizde bulunan her eşyanın akıllı olmasına şahit olmaya devam ediyoruz. Şimdi ise sesli asistan destekli LED ışığa sahip klozetler ortaya çıkmış durumda. CES 2019 ile beraber sunulan bu yeni ilginç klozetler evlere yenilikçi bir klozet getirmiş olacak. Sadece klozetler ile sınırlı olmayıp CES 2019’da akıllı klimalardan buz dolaplarına kadar bir hayli ilginç ürünler görmeye devam ediyoruz. Gelin şimdi CES 2019 ile beraber karşımıza çıkan en yenilikçi ve ilginç yapıya sahip olan klozet tasarımları ve ürünlere bakalım.

CES 2019’un İlginç Ürünleri

Toto Neorest NX2

CES 2019'da neler göreceğizCES 2019'da neler göreceğiz

Akıllı klozet olarak karşımıza çıkan bu ürün CES 2019 kapsamında inovasyon ödülüne aday olmuş durumda. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre klozetin şekli için “bir nehirde zamanla aşınan bir çakış taşının ovalliğinden esinlendiklerini” dile getiriyorlar. Bu klozet modelinde yer alan sensörler sayesinde klozet temizliği ve sifon çekimi otomatik bir şekilde gerçekleşiyor. Diğer yandan klozette ısıtmalı oturak, hava kurutma, ılık su ve koku giderici gibi özellikler bulunuyor.

Inubox

Bu yenilikçi ürün insanlar yerine evcil hayvanlara hitap eden tuvalet olarak karşımıza geliyor. Köpek dostlarımız gerekli tuvalet işini gördükten sonra cihazda kalan atık otomatik olarak paketlenip platform temizleniyor. Bu sayede hayvan pisliğinin önüne geçilmiş oluyor. Bu ürün henüz piyasada bulunmazken Kickstarter kapsamında yer alıyor.

Huawei CES 2019'da MateBook 13 Bilgisayarını Duyurdu

Kohler Numi 2.0

Tuvallette sadece tuvaletini yapmayan kullanıcılar için ek işlevlere sahip bir klozet düşünebiliriz. Bu klozet müzik dinlemeyi seven kullanıcılar için ön plana çıkarken değişebilir LED ışıklara da sahip duırumda. Amazon Alexa sesli asistan desteğine de sahip olan bu klozetin satış fiyatı ise 7000 dolar olarak belirlenmiş durumda.

LavvieBot

Ev içerisine köpekten daha çok kedilerin pislediği bilinir. Bu yüzde LavvieBot ile otomatik bir kedi tuvaleti karşımıza geliyor. Bu cihaz kedi tuvaletini gerçekleştirdikten sonra kumu temizliyor ve gereken noktalarda ise daha fazla kum takviyesi gerçekleştiriyor. Bu noktada genel makine temizliğini haftada birkaç yapmak yeterli olacaktır. Bu cihazı ise 2019 Mayıs dönemi ile beraber Indiegogo’da resmi olarak satışta göreceğiz.

Daha çok klozet ve tuvalet modellerinin ön plana çıktığı bu ilginç ürünler arasında oldukça iyi girişimlerin olduğunu söyleyebiliriz. Bakalım CES 2019 teknoloji fuarı daha ne gibi yeniliklere sahne olacak göreceğiz.


Kıvrılabilen Ekranlı LG OLED Tv CES 2019'da GeliyorKıvrılabilen Ekranlı LG OLED Tv CES 2019'da Geliyor
Sony, Yeni 4K ve 8K TV'lerini CES 2019 Fuarında TanıttıSony, Yeni 4K ve 8K TV'lerini CES 2019 Fuarında Tanıttı
Huawei CES 2019'da MateBook 13 Bilgisayarını DuyurduHuawei CES 2019'da MateBook 13 Bilgisayarını Duyurdu

PAYLAŞ