CES 2019 etkinliğinde Kingston ürünleri de boy gösterecek - Haberler - indir.com

CES 2019 etkinliğinde Kingston ürünleri de boy gösterecek

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-25 16:30:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Sabit disk ve RAM denildiği zaman akla gelen ilk ürünlerden birisi Kingston ürünleridir. Kingston Technology yeni ürünler ürettiğini zaten bir süre önce belirtmişti. Şimdi de CES 2019 etkinliğinde Kingston ürünleri de boy gösterecek

CES 2019 etkinliğinde Kingston ürünleri de boy gösterecek

Kingston Technolgy, yeni ürünlerini CES 2019 fuarında tanıtacak. Bu fuarda sadece Kingston ürünleri değil dünya devi teknoloji şirketlerinin birçoğu yeni ürünlerini gösterecek. Örnek vermek gerekise; AMD şirketi yeni Vega grafik kartlarını bu fuarda gösterebilir. Daha birçok ürün bizleri bu fuarda bekleyecek. Fuar açıldığından sonra adeta bizler için teknoloji cenneti olacaktır. İşte RAM ve sabit disk konusunda lider şirketlerden birisi olan Kingston'da yeni ürünlerini bu fuarda tanıtmaya hazırlanıyor. Her sene Las Vegas'ta düzenlenen dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı, bomba gibi bir etkinliğe hazırlanıyor.

Kingston Yeni Yüksek Performanslı KC1000 SSD Modelini DuyurduKingston Yeni Yüksek Performanslı KC1000 SSD Modelini Duyurdu

AMD CES 2019 tarihinde yeni bir GPU tanıtılabilir

ABD'li teknoloji devi CES 2019 fuarında sergileyeceği ürünler arasında yeni nesil dört kanal NVMe M.2 SSD, yeni gömülü güç ürünleri, güvenlik ve araç kameraları gibi cihazlar için dayanıklı microSD kartlar ve SATA SSD'lerle donatılan 8K video düzenleme istasyonu bulunuyor. Birkaç yıldır post prodüksiyon alanında Hollywood stüdyoları ile birlikte çalışan Kingston, endüstrinin kullandığı bazı ürünleri de bu fuarda tanıtmayı planlıyor. Şirketin Pazarlama Direktörü Craig Tilmont, " Gelecekteki ürünlerimizi paylaşmak için bir kez daha CES fuarında yer almaktan gurur duyuyoruz” dedi. “Bu fuarda sergileyeceğimiz SSD’ler, şifreli USB’ler, flash bellekler ve gömülü çözümlerimizle ziyaretçilerimize sağlam ve yüksek performanslı ürünler sunmaya ne kadar kararlı olduğumuzu göstermeyi umuyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Tilmont ayrıca, tüketicilerden kurumlara kadar ihtiyaçlarını karşılayan ürünler sunmaktan mutlu olduklarını duyurdu. CES 2019 fuarında tanıtılacak bu ürünlerin tam olarak detayları bilinmiyor. Çünkü şirketler bu fuardan önce herhangi bir bilgi açıklamayı ve bu ürünlerin çıktıklarında nasıl bir fiyat etiketine sahip olacaklarını açıklamayarak kullanıcıları daha çok meraklandırıyorlar ve ürünlerine daha çok kullanıcı çekebiliyorlar. CES 2019 fuarında tanıtılacak olan tüm elektronikleri, bilgisayar parçalarını ve yeni ürünleri oldukça merak ediyoruz. Az bir süre kalmasına rağmen tüketiciler bu fuar konusunda oldukça sabırsızlar.


Kingston'dan şifre korumalı USB bellekKingston'dan şifre korumalı USB bellek
Intel, ekran kartlarını CES 2019'da tanıtabilirIntel, ekran kartlarını CES 2019'da tanıtabilir
Kingston Canvas React 256 GB SD kart incelemeKingston Canvas React 256 GB SD kart inceleme

PAYLAŞ