Cerrahi Simülasyon Oyunu Surgeon Simulator iPad'e Geldi - Haberler - indir.com

Cerrahi Simülasyon Oyunu Surgeon Simulator iPad'e Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

PC platformunun en sevilen simülasyon oyunlarından olan ve oyuncuların cerrahlar gibi ameliyat yapabildikleri Surgeon Simulator oyunu bugün itibari ile iPad tabletler için Apple App Store'da indirmeye sunuldu.

Sadece iPad cihazlar için sunulan oyunda oyuncular Nigel Burke isimli karakteri yöneterek ameliyatlara girip, organ naklinden en küçük cerrahi operasyonlara kadar tüm ameliyatları yapabilecekler. Geçtiğimiz yıl içerisinde yayınlanan PC sürümündeki kontrolleri bir hayli zor olan ve oyuncuların başarısız ameliyatlar yapmasına sebep olan Surgeon Simulator oyunu, iOS sürümü ile birlikte daha kolay oyun kontrollerini de beraberinde getiriyor.

Surgeon Simulator iPad indir

Son derece dikkatli oynamanız ve hastaların ölümüne neden olmadan başarılı ameliyatları yapmanız gereken oyunda kalp, böbrek, diş ve göz nakli gibi operasyonlara girebileceğiniz gibi ayrıca bunları kayıt altına alabilirsiniz. 50'nin üzerinde bölüm bulunan oyunu App Store üzerinden 10.99 TL karşılığında satın alabileceğiniz gibi aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayarak oyuna ulaşabilirsiniz.

Mobil cihazında hem eğlenmek hem de ameliyat yapmak isteyen oyun severlere tavsiye edeceğimiz Surgeon Simulator'un tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.




Surgeon Simulator Tanıtım Videosu


PAYLAŞ