Çerçevesiz tasarımı ile Oppo R17 göründü - Haberler - indir.com

Çerçevesiz tasarımı ile Oppo R17 göründü

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-15 16:04:25
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefon sektörünün yeni üyesi Oppo R17 oldu. Oppo tarafından tanıtılan R17 modeli çerçevesiz tasarımı ile dikkat çekti.

Oppo tarafından yapılan yeni bir tanıtım ile birlikte R17 modeli görücüye çıktı. Telefon ile ilgili bugüne kadar çok farklı bilgiler ve sızdırmalar yapılırken telefon ilk izlenimde tasarımı ile oldukça etkileyici olacağını gösterdi.

Oppo Find X'in teknik özellikleri görüldüOppo Find X'in teknik özellikleri görüldü

Oppo Find X Özellikleri Resmileşti

Oppo R17 özellikleri neler?

Çentik telefonda dikkat çeken diğer bir detay olduğu gibi küçük ön kamera sayesinde minimum boyutlara çekilen çentik, diğer markalardakinden çok daha başarılı görünüyor. Renk geçişlerinin ustaca kullanıldığı telefon modelinde aynı zamanda ekran altında yer alan parmak izi okuyucusu da yine kullanım kolaylığı sunuyor.

Oppo R17 teknik özelikleri neler?

Tanıtımda Oppo R17 ile ilgili hiçbir soru işaretine yer vermeyen marka, teknik özellikleri de detaylı bir şekilde açıkladı. Açıklamalara göre teflonda yer alacak işlemci Snapdragon 670. 8 GB RAM ile desteklenen model, bu yüksek kapasitesi ile diğer modellere karşı da iyi bir rakip olduğunu gösteriyor telefonda 6,4 inç büyüklüğünde Full HD+ AMOLED desteği bulunan ekrana yer verilmiş durumda. 128 GB dahili depolama alanı ile kapasite konusunda da sorunsuz bir kullanım sunacak telefonun ön kamerası ise etkileyici.

25 megapiksel F2.0 desteği bulunan telefon selfie çekimlerini kusursuz hale getirecek.  3.500 mAh kapasitesinde bir pil ile satışa çıkan telefon hızlı şarj desteği ile şarj sorununu da minimuma indiriyor. Android 8.1 Oreo desteğinin olduğu telefon 440 dolar etiket fiyatıyla satılacak. Yüksek özellilkleri ve tasarımı ile dikkat çeken model ile birlikte Oppo beklentileri arttırmış durumda. Bu durumun satışlara olumlu etki yapması bekleniyor. 

Oppo'nun Yeni Amiral Gemisi Oppo R11 Gözüktü


Oppo Find X Özellikleri ResmileştiOppo Find X Özellikleri Resmileşti
Oppo Find X, Ekran Kasa Oranında Rekor KıracakOppo Find X, Ekran Kasa Oranında Rekor Kıracak
Oppo Find X Lamborghini Edition tanıtıldı!Oppo Find X Lamborghini Edition tanıtıldı!

PAYLAŞ