Çerçevesiz Honor Magic 2 Tanıtım Tarihi Belli Oldu - Haberler - indir.com

Çerçevesiz Honor Magic 2 Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-09 16:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Huawei’nin alt markası olarak konumlandırılan Honor’un yeni akıllı telefon modellerini görmeye devam ediyoruz. Şirket şimdi ise Honor Magic 2 adlı çerçevesiz yapıya sahip modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Resmi olarak bu ay son ile beraber duyurulacak modelin detayları da belli olmaya başladı. Ekran tarafından AMOLED kullanılacak olan bu modelin parmak izi sensörünün ana ekrana entegre olarak gelmesi bekleniyor. Çerçevesiz yapısı ile oldukça şık bir model olması beklenilen cihaz orta-üst segment kategorisinde yer alan en dikkat çekici cihazlardan birisi olması bekleniyor.

Honor Magic 2

Modelin çentiksiz ve çerçevesiz olan tasarımı haricinde sürgülü bir kamera sistemi de barındırması bekleniyor. Diğer yandan Honor Magic 2’de 40 watt güce sahip bir hızlı şarj teknolojisi olması bekleniyor. Magic 2 modelinde grafen temeline sahip bir lityum-iyon pil yer alacak. Gelişimi bir süredir devam eden bu pilin daha çok ısı kontrolü noktasında oldukça gelişmiş olması bekleniyor. 2 bin şarjdan itibaren beri bu batarayanın yüzde 70’lik kapasitesini koruması hedefleniyor. Pil tarafında uzun ömürlü bir cihaz olması beklenen bu model yapay zeka teknolojisi tarafında da yeniliklere sahip olacak.

Honor Magic 2 modelinde 7 nm üretim sürecine sahip güçlü işlemci olan Kirin 980’in yer alması bekleniyor. Bu işlemci ile beraber cihazın üst seviye bir performans sergilemesi bekleniyor. Ayrıca modelin 4-6 GB RAM seçeneği ile beraber 64/128 ve 256 GB’lık dahili depolamalara da sahip olması bekleniyor. Kamera detaylarnı noktasında herhangi bir bilgi yer almayan yeni Honor Magic 2 cihazının tüm resmi detaylarını 31 Ekim tarihinde göreceğiz. Cihazın satış fiyatı hakkında henüz bir bilgi yer almazken orta-üst seviyenin en iddialı ve şık bir modeli olması bekleniyor.





PAYLAŞ