Cep Boyunda DJI Osmo Pocket Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Cep Boyunda DJI Osmo Pocket Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-29 15:55:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Kamera ve drone modelleri ile dikkat çeken şirket DJI’dan yepyeni bir ürün tanıtıldı. Şirketin tanıtmış olduğu yeni Osmo Pocket, ufak ve kompakt yapısı ile dikkat çeken bir ürün oluyor. GoPro modellerine benzer bir boyuta sahip olan Osmo Pocket, teknik özellikler bakımında iyi bir cihaz olmayı başarıyor. Sadece dört santimlik bir uzunluğa sahip olan bu cihaz küçük yapısı ile taşınabilir olmasıyla öne çıkıyor. Cihaz kapanır halde daha ufak bir boyuta bürünürken açık halde dört santimlik bir uzunluğa erişiyor. Küçük halinde cebe sığabilen bir pozisyona giren cihaz oldukça hafif ve taşınabilir olarak kullanıcılara büyük bir avantaj sağlıyor.

Osmo Pocket 4K 60 FPS Video Desteği

DJI Mavic Pro drone şimdiye kadarki en düşük rakamı gördüDJI Mavic Pro drone şimdiye kadarki en düşük rakamı gördü

Modelin birazda teknik detaylarına gelecek olursak Osmo Pocket’da ½.3 inçlik bir sensör yer alıyor. Bu sensör ile 60 FPS değerinde 4K çözünürlüklü video kayıtları alınabiliyor. DJI tarafından yapılan açıklama ile modelin 4K çözünürlük 30 FPS’in biraz altında bir karede iki saatlik bir çekim ömrü sunabileceği ifade ediliyor. Çekimlerdeki ses kalitesi için ise cihazda iki adet mikrofon bulunuyor. Ayrıca fotoğraf yeteneği tarafında Osmo Pocket’da 12 megapiksellik kareler çekmeniz mümkün olacaktır. Model arka yüzünde bir dokunmatik ekran barındırıyor ve bu ekran ile görüntüleri inceleme ve ayar kontrolleri gerçekleştirebiliyorsunuz.

Ekran oldukça ufak olurken bu noktada şirketin cihaz için modüler bağlantısı dahil ettiği gözüküyor. Bu sayede iPhone veya Android cihazlarınızı Osmo Pocket ürününe bağlayarak daha büyük ekran ile görüntülerinizi alabilirsiniz. Osmo Pocket ayrıca farklı modlara sahip olarak geliyor. Bu noktada cihazda panorama ve hızlı çekim modları haricinde yüz izleme ve nesne takibi gibi yetenekler de bulunuyor. DJI bu yeni ürününü yeni aksesuarlar ile beraber satışa sunacak. 15 Aralık’ta satışa çıkacak model 349 dolar fiyat etiketine sahip olacak.


DJI Phantom'dan yeni bilgiler verildiDJI Phantom'dan yeni bilgiler verildi
DJI Osmo Pocket kamera sızdırıldı!DJI Osmo Pocket kamera sızdırıldı!

PAYLAŞ