Çentiksiz ve çerçevesiz 5 telefon modeli - Haberler - indir.com

Çentiksiz ve çerçevesiz 5 telefon modeli

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-27 15:00:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Akıllı Telefonlar

Kullanıcı kitlesinin bile pek fazla tercih etmediği çentikli ekran telefonların üretimi yapılıyor. Ancak çentikli ekran telefonların bazı üreticilerinde desteklemediği görülüyor. Bazı üreticilerin ise bu noktada çentiksiz ve çerçevesiz telefon modelleri çıkarmak için kolları sıvadıkları görülüyor. Bu sebepten dolayı bazı üretici şirketlerin çentiksiz ve çerçevesiz ürettiği akıllı telefonlardan sizler için bahsedelim.

1. Vivo Nex

Vivo Nex gizlenmiş ön kamerası ile karşımıza çıkıyor. Vivo Nex ile Iphone X'un karşılaştırılması gereken bir noktası var ise oda ekran gövde oranları arasında olan farktır. Bu fark İphone X'de ekran gövde oranı % 83 iken Vivo Nex'in gövde oranı %91.2 olarak karşımıza çıkıyor. Firma kamerayı ön tarafa gizleyip ekran oranını büyük tuttu.

2. OnePlus 6

Çinli şirketin yeni gözdesi olan OnePlus 6, çentikli ekrana sahip ancak kullanıcıları düşünerek çentikli ekranı ekran ayarlarından gizlemek için bir yöntem kullanmış vaziyette.

3. Doogee Mix 4

Akıllı telefon üreticisi şirket 'telefona çentikli ekran koyağıma telefonu kaydırırım' diyerek bir misillemede bulunmuştur. Kullanıcıların telefonu aldıklarında tek yapmaları gereken cihazı alıp ekranı biraz aşağı indirmek oluyor.

4. Bluboo S2

Akıllı telefon üreticisi farklı bir tasarıma gitmiş durumda. Cihaza sahip olan kişilerin ön kamerayı kullanmak istediklerinde menteşe gibi duran arka kamerayı ön tarafa kaldırabiliyorlar.

5. Oppo Find X

Cihazın tasarımı oldukça iyi durumda. Oppo Find X'in yüz tanıma sistemleri ve diğer tüm kameralı ekran gövdesinde başarıyla saklanmış. Ekranı ise kusursuz bir şekilde çerçevesi vaziyette. Akıllı telefonun sistem çalışma hızı ise oldukça iyi durumda.

 





PAYLAŞ