Çentiksiz ve açılabilir kameralı tasarımıyla OnePlus 7 ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Çentiksiz ve açılabilir kameralı tasarımıyla OnePlus 7 ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-14 16:30:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

2019'un daha ilk çeyreği dolmadan akıllı telefon pazarına sürülmesi beklenen OnePlus 7'den sızdırıldığı iddia edilen fotoğraf oldukça dikkat çekici. 

Akıllı telefon üreticisi olan OnePlus'ın 2019 planları daha şimdiden şekillenmiş durumda. 2019 yılının ilk yarısında 2 adet akıllı telefon pazarına telefon sürecek olan şirket, süreceği bu telefonlardan bir tanesi 5G destekli olacak. 5G'li akıllı telefonun en geç Mayıs ayının sonlarına doğru piyasaya sürüleceğini ifade eden OnePlus CEO'su Pete Lasu, piyasaya sürülecek olan bu akıllı telefonun OnePlus 7 olmayacağını resmi olarak duyurdu. Ne var ki 5G özelliği olacak olan bu akıllı telefonun fiyatı 200 ile 300 Dolar daha pahalı olacak. Bu durum ise insanların biraz neşesini kaçırmış durumda. Ancak her ne kadar pahalı olasa da OnePlus 7'ye dair gelen sızıntılar herkesi heyecanlandırmayı başarıyor. 

10 GB RAM'li OnePlus 6T Tanıtıldı10 GB RAM'li OnePlus 6T Tanıtıldı

2018'in en güçlü işlemcili akıllı telefonları 

Şık bir tasarımının yanında ekrandaki çentiği bertaraf etmiş durumda

Sızıdırılan tasarımlar ile beraber OnePlus'ın hemen hemen çerçeveye dair hiçbir şey barındırmadığını görüyoruz. Gayet şahane bir tasarım ile karşımıza çıkacağını daha şimdiden görüyoruz. Aynı zamanda Mi Mix 3 gibi mekanik. Fakat burada üzerinde durmamız gereken konu gayet şık bir şekilde dizayn edilmiş tasarımı ve ekrandaki çentiği bertaraf edebilmesi. Ayrıca açılabilir ön kamera özelliğinin nasıl olacağına dair henüz bir bilgimiz yok. Daha önceden Oppo Find X'de gördüğümüz gibi motorize edilmiş bir kaydırma yöntemi de olabilir. 


OnePlus 5 ve 5T İçin Android 9 Pie Beta Dağıtımı BaşladıOnePlus 5 ve 5T İçin Android 9 Pie Beta Dağıtımı Başladı
OnePlus 7 özellikleri neler olacak?OnePlus 7 özellikleri neler olacak?

PAYLAŞ