Çentiksiz Tasarıma Sahip Nokia 3.1 Plus için Geri Sayıma Başlandı - Haberler - indir.com

Çentiksiz Tasarıma Sahip Nokia 3.1 Plus için Geri Sayıma Başlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-16 12:17:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

HDM Global, yeni Nokia 3.1 Plus için çok yakında Türkiye'de satışa sunulacağını belirtti. Uygun fiyatı ve uzun pil ömrü ile dikkat çeken telefonda 6 inçlik bir HD+ ekran bulunuyor. Bu ekran 1440 x 720 piksel çözünürlüğe sahip.

Çentiksiz Tasarıma Sahip Nokia 3.1 Plus İçin Geri Sayıma Başlandı!

3 farklı renk seçeneği ile karşımıza çıkacak olan Nokia 3.1 Plus, Mavi, beyaz ve gri gibi renklere sahip olacak. Cihaz 18:9'luk ekran oranı ile dikkat çekiyor. Bu sayede kullanıcılar telefonlarının ekranlarına favori olan akışları, uygulamaları ve videoları çok daha rahat bir şekilde sığdırabilme fırsatı sunacak. Nokia 3.1 Plus'ın içerik izleme ve sosyal medyada gezinme konusunda oldukça ideal bir cihaz haline getiriyor. 3.500mAh'lık pili ile beraber Nokia, çok daha uzun bir kullanıcı deneyimi sunuyor. 

Nokia 7.1 Tanıtıldı!Nokia 7.1 Tanıtıldı!

Cihaz arka tarafında 13 Megapiksel ve 5 Megapiksel'lik çift kamera, ön tarafında ise 8 Megapiksel'lik bir kamera bulunduruyor. Nokia 3.1 Plus gücünü sekiz çekirdekli Mediatek MT6762 Helio P22 işlemcisinden ve 3 GB RAM'den alıyor. Ayrıca cihaz CNC makinesinde işlenen arka alüminyum kapak kullanıyor. Mat, elmas kesim detayları ve dokusu ile kullanıcılarına özel bir deneyim yaşatıyor. Ayrıca kutusundan 8.1 Android işletim sistemi ile birlikte çıkan Nokia 3.1 Plus, Google Lens ve Google Play de dahil olmak üzere, en son çıkan ve en çok kullanışlı uygulamalar ile birlikte geliyor. 


Nokia'dan kullanıclarına Android Pie müjdesiNokia'dan kullanıclarına Android Pie müjdesi
Merakla Beklenen Nokia 7.1 Satışa SunuluyorMerakla Beklenen Nokia 7.1 Satışa Sunuluyor
Android One Kapsamlı Nokia 3.1 Plus TanıtıldıAndroid One Kapsamlı Nokia 3.1 Plus Tanıtıldı

PAYLAŞ