Çentikli Ekrana Sahip Oppo R15 Serisi Geliyor - Haberler - indir.com

Çentikli Ekrana Sahip Oppo R15 Serisi Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-23 20:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli telefon üreticisi Oppo'nun yeni serisi olan R serisine yönelik R15 adına sahip olacağı ve cihaz hakkındaki ilk detaylar belli oldu. Daha önce internet ortamına düşen söylentilere göre Oppo'nun R11 ve R11 Plus modelleri sonrasında Oppo R13 ve R13 Plus modelleri üzerinde çalıştığı düşünülüyordu. Ancak yeni nesil R serisi modellerin Oppo R15 ve R15 Plus olarak geleceği belli oldu. İddia edilenler arasında Oppo R15'e ait olduğu iddia edilen bazı görüntüler de Çin sosyal medyası Weibo üzerinde ortaya çıktı.

Yeni tasarımı ile dikkat çeken Oppo R15 modelinin iPhone X benzerliği oldukça dikkat çekiyor. Çentikli bir ekran tasarım yapısına sahip olan model full ekran yapısına sahip durumda ve cihazın Ocak ayında iPhone X'e benzer bir ekran tasarımı için patent aldığı biliniyor. Kamera çerçevesi şirketin marka rengi olarak ayarlanırken, iPhone X'te yer alan dikey kamera konumu yerine Oppo R15'de yatay ancak çift kamera yapısını görüyoruz.

Donanım tarafında Snapdragon 660 ile gelmesi beklenen cihazın bu yılın Haizran ayında pazara sunulması bekleniyor. Oppo R15 serisinin 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama gibi detaylara sahip olacağı da ifade ediliyor.





PAYLAŞ