CD Projeckt Cyberpunk 2077’ı rafa kaldırmayı düşünmüyor - Haberler - indir.com

CD Projeckt Cyberpunk 2077’ı rafa kaldırmayı düşünmüyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-15 19:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Yıllardır merakla beklenen ve çıkışıyla oyuncuları hayal kırıklığına uğratan Cyberpunkı 2077 için CD Projeckt’in kurtarma planları yapıyor.

Geçtiğimiz senenin sonlarında doğru oyun dünyasında büyük bir çıkıl yapan Cyberpunk 2077 eksiklikleriyle birçok oyuncudan büyük tepkiler almıştı. Son dönemlerin en büyük fiyaskosu olarak anılmaya başlayan oyun için CD Projeckt kolları sıvamıştı. Oyunu güncellemelerle düzeltmeye çalışan şirket, Cyberpunk 2077’yi en iyi hale getirene kadar çalışmalarına ara vermeyecek.

Cyberpunk 2077 için 9 ücretsiz DLC yoldaCyberpunk 2077 için 9 ücretsiz DLC yolda

Çıkış yapmadan önce birkaç kez ertelenen Cyberpunk 2077 oyuncular tarafından merakla bekleniyordu. Oyunun çıkışı ertelendikçe beklentilerde yükseliyordu ki oyun çıkış yapınca pek çok kişi şaşkına uğradı. Hatta oyun o kadar kötüydü oyuncular oyunu iade etmeye başlayınca Cyberpunk 2077 PS Store’dan kaldırılmıştı. Oyunu düzeltmek için büyük bir uğraş veren şirket bu kapsamda bir oyun şirketini de çatısı altına almıştı.

Bugün Cyberpunk 2077 hakkında açıklama yapan CD Projekt RED başkanı ve eş CEO’su Adam Kiciński, oyunun şirket için başarısızlıkla sonuçlanmayacağı yönünde açıklama yaptı. Konuyla ilgili Reuters’a konuşan Kiciński, şirketin Cyberpunk 2077 projesini bırakmayı bir seçenek olarak görmediğini ve bu noktada uzun vadeli bir iyileştirme süreci için hazır olduklarını belirtti.

Cyberpunk 2077 için hâlâ umut olduğunu duyuran Adam Kiciński, “Cyberpunk 2077’yi rafa kaldırmayı bir seçenek olarak görmüyorum. Oyunu gurur duyabileceğimiz seviyeye çıkaracağımıza ve böylelikle gelecek yıllar boyunca satacağımıza inanıyoruz” dedi.

Kiciński’nin açıklamaları oyun için hala umut olduğunu ortaya koyuyor. Oyunu geliştirmek için büyük planları olduğu düşünülen şirket bu kez oyuncuları hayal kırıklığa uğratmayacağa benziyor.

Oyundaki en büyük sorun oynayış sırasında ortaya çıkan abartılı bozukluklar ve optimizasyon zayıflığıydı. Bugüne dek güncellemelerle bu sorunları biraz gideren şirketin oyun için ileride nasıl yenilikler sunacağı merak ediliyor.


Cyberpunk 2077 multiplayer için yeni açıklamaCyberpunk 2077 multiplayer için yeni açıklama
Cyberpunk 2077 Playstation mağazasına geri dönüyorCyberpunk 2077 Playstation mağazasına geri dönüyor

PAYLAŞ