Casusluk iddialarına Huawei kurucusuından net açıklama! - Haberler - indir.com

Casusluk iddialarına Huawei kurucusuından net açıklama!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 14:10:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Huawei CEO’su Ren Zhengfei düzenlediği basın toplantısında son dönemlerde Huawei için konuşulan casusluk iddiaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar.

Uzun zamandan beri Huawei’nin Çin adına casusluk yaptığı konuşuluyordu. Bu konu özellikle Amerika Birleşik Devletleri gibi ülkelerde çok yüksek sesle dile getirilirken, konu ile ilgili Huawei cephesinden resmi bir açıklama yapılmamıştı. Konu ile ilgili açıklama yapan Huawei CEO’su Ren Zhengfei ise yaptığı açıklamalarda iddiaları tamamen yalanladı ve böyle bir durumun geçerli olamayacağını söyledi. 

ABD, Huawei Markasına Yeni Suçlamalar HazırladıABD, Huawei Markasına Yeni Suçlamalar Hazırladı

Çin, ABD'li telekomünikasyon şirketlerine mi sızdı?

Huawei CEO’su Ren Zhengfei’den net açıklamalar

Şu an için Huawei’ye yönelik böylesine bir talebin hangi şirket ya da kurumdan gelirse gelsin kabul edilmeyeceğini ve Çin hükümetinin de hiçbir zaman böyle bir talepte bulunmasının mümkün olmadığını söyleyen CEO, ABD’de yaşanan sorunlar ile ilgili detaylı bilgiler paylaştı.

Bir dönem Kanada'da da gözaltına alınmış olan Huawei CEO’su Ren Zhengfei, Amerika Birleşik Devletleri ile Çin arasında gerçekleştirilen ticari işlemlerin yoğun bir durumda olduğunu ve Huawei’nin bu ticari işlemlerin çok küçük bir kısmını oluşturduğunu söyledi.

CEO mevcut sorunların Huawei’den kaynaklanmadığını da aktardı. Huawei olarak Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa Birliği'ne uyum politikasının geliştireceğini ve bu politikalara uyumun Huawei adına bir söz, taahhüt olarak kabul edilebileceğini belirten CEO, yapmış olduğu bu açıklamalar ile birlikte tüm iddiaları yalanladığı gibi mevcut sorunlara karşılık markanın savunmasını da yapmış oldu. 

Huawei'den casus çalışan için radikal karar!


İşte Huawei P smart 2019 ve Honor Play ile çekilen örnek fotoğraflarİşte Huawei P smart 2019 ve Honor Play ile çekilen örnek fotoğraflar

PAYLAŞ