Casper'ın yeni telefonunun tasarımı görüldü - Haberler - indir.com

Casper'ın yeni telefonunun tasarımı görüldü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-18 17:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Casper’ın çıkaracağı yeni cihazının ekran çizimlerinin sızdırılması, cihaz hakkında bazı bilgilerin açığa çıkmasına neden oldu.

Teknoloji dünyasının aktif isimlerinden biri olan Casper, yeni akıllı telefonu için hazırlıklarını sürdürüyor. Casper, akıllı telefon sektörüne daha çok orta segment cihazları ile giriş yapıyor. Şirketin yeni telefonuna dair ise henüz herhangi bir şey bilinmiyor ve teknoloji tutkunlarının karşısına nasıl bir model ile geçeceği merak ediliyor.

Cihaza dair herhangi bir bilgi paylaşılmasa da yeni telefonun ekran çizimlerinin sızdırılmasıyla birlikte, bazı tahminler yürütülerek, bu yeni model hakkında bilgiler verildi. Verilen bilgilere bakılırsa, henüz ismi bilinmeye yeni Casper, şimdiye kadar ki en büyük ekranlı telefonunu piyasaya sürecek.

Yeni Huawei P Smart 2019 özellikleri

Casper’ın yeni telefonunun ekran boyutu, 6.22 inç olabilir

Casper’ın yeni telefonuna dair sızdırılan görsele bakılırsa, şirket bu cihazla birlikte tasarımda bazı değişikliklere gitmeye hazırlanıyor. Öncelikle elde edilen bilgiler arasında dikkat çeken noktalardan biri, yeni cihazın Casper’ın en büyük ekran boyutuna sahip telefonu olacağı söyleniyor. Sızdırılan bilgiler doğrultusunda bu cihazın ekran boyutu, 6.22 inç olarak paylaşıldı. Bununla birlikte Casper çentik kısmında da farklılık yapacak gibi görünüyor. Çentikte küçülmeye giden Casper, yapay zeka teknolojisine yoğunlaşmasından ötürü, bu modelde de yapay zeka teknolojisini ön plana çıkarabilir. Yeni modelin ismine dair herhangi bir bilgi paylaşılmamış olsa da G serisi üyesi olacağı tahminler arasında. Cihazın fiyatının, dolar kurundaki artış dolayısıyla nasıl bir aralığa sahip olacağına dair ise bir şey söylemek zor. Şirketin yeni modeli, 2019 yılının başlarında piyasaya sürmesi bekleniyor.





PAYLAŞ