Casper'dan Sürpriz Cuma İndirimleri - Haberler - indir.com

Casper'dan Sürpriz Cuma İndirimleri

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-21 13:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Teknolojinin önde gelen markalarından olan Casper, kullanıcıları ile Sürpriz Cuma gününde buluşuyor. Casper resmi internet sitesi üzerinden gerçekleşecek olan 22 Kasım ve 29 Kasım Cuma günleri 00:00 ile 23.59 arası geçerli olacak söz konusu kampanya ile birbirinden iddialı ve seçilmiş ürünleri indirimli fiyatıyla ve peşin fiyatına altı taksit imkanıyla Casper.com.tr’de göreceğiz. Yüksek performans ve nitekim daha alınabilir fiyatları ile tüketicilerin cebini zorlamamaya çalışan Casper, 22 Kasım ve 29 Kasım günleri arasında bilgisayar serisi olan Nirvana ve Excalibur tarafında hem masaüstü hem de dizüstü bilgisayar modellerinde çeşitli fırsatlar sunacak. Sadece bunlar değil ayrıca tabletler ve Casper VIA akıllı telefon serisi için de büyük kampanya ve fırsatları bu günler arasında göreceğiz.

Casper’dan Sürpriz Cuma Hamlesi Geldi

Casper yeni amiral gemisini tanıttıCasper yeni amiral gemisini tanıttı

Kampanya dahilindeki ürünlere bakacak olursak, Nirvana S500 modeli iş ve kişisel kullanım için hem üretkenlik hem de şık tasarımı beraberinde sunuyor. Diğer yandan Intel Whiskey lake işlemcisi ile S500 modeli yüksek bir performans da hedefliyor. Ayrıca 10 saate kadar pil ömrünün yanı sıra Full HD 15.6 inçlik ekranı ile iyi bir görüntü de hedefliyor.

Daha çok oyuncuların tercih ettiği Excalibur serisinde ise RGB klavyeye sahip versiyon Excalibur G770 modelini bu efsane indirim günün de görüyoruz. Bu noktada tasarımı ve performansı ile ön plana çıkan bu modeli içerisinde Turing mimarisine sahip GTX 1650 ile geliyor. Yenilenmiş 3 GB yapılı GTX 1050 kart opsiyonuna da sahip olan cihaz da 9.nesil Intel Core i5 ve i7 seçenekleri yer alıyor. Excalibur G770 modeli bu noktada oyuncuların her türlü ihtiyaçlarını giderebiliyor. Kampanya kapsamındaki bir diğer Excalibur model ise G900 oluyor. Bu modelde ise 9.nesil Core i7 9750H işlemcisi ile yüzde 30 performans artışı sunuyor. RTX 2080’e alternatif olan RTX 2060 ekran kartına sahip olan bu model sadece 4.7 mm inceliğe sahip ekran çerçevesi ile şık bir oyun deneyimi sunmayı başarıyor.

Kampanya dahilindeki bilgisayar haricin ürünler arasında Casper VIA S modeli de bulunuyor. 128 GB’lık hafızası ve yüzde 82 oranlı ekran gövdesiyle bu model oldukça dikkat çekiyor. 6 GB RAM ve 128 GB depolamaya sahip üst seviye performanslı Casper VIA A4 akıllı telefon modeli de cam tasarımı ile bir şıklık sunuyor. Bu modelde ise 6.3 inçlik bir ekran boyutu yer alıyor. Casper’ın tablet tarafına gelecek olursak ise karşımıza 10.1 inçlik Casper L20 modeli sunuyor. En  yüksek çözünürlüklü tablet modeli olan bu cihaz 7000 mAh batarya ve 4.5 LTE ile beraber GPS desteği de sunabiliyor. Kampanya kapsamındaki bir başka model ise 3 GB RAM, 32 GB depolama ve 6600 mAh pil ile Casper S20 modeli oluyor. Bu modelde ise 64 bit 4 çekirdekli ARM Cortex A-53 çekirdekleri yer alıyor.


Casper'dan performans ve tasarımı ile dikkat çeken iki yeni tablet tanıtıldıCasper'dan performans ve tasarımı ile dikkat çeken iki yeni tablet tanıtıldı
Yüksek Performanslı Casper Nirvana One A500 Serisi TanıtıldıYüksek Performanslı Casper Nirvana One A500 Serisi Tanıtıldı

PAYLAŞ