Capcom’un yeni oyunu, 'Project Resistance' ismini aldı - Haberler - indir.com

Capcom’un yeni oyunu, 'Project Resistance' ismini aldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-10 22:04:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Oyun sektörünün önemli isimlerinden Capcom, uzun süredir üzerinde çalıştığı oyunu, Tokyo Game Show etkinliği kapsamında tanıttı. Oyuncuların heyecanla vakit geçirecekleri bu yapımın adı Project Resistance şeklinde belirlendi. Söz konusu bu oyun 4 kişi olup co-op oynayışı ile beraber korku dolu bir deneyim yaşamanızı sağlayacak. Oyunda heyecan verici anlar yaşarken aynı zamanda rakip birliklerin saldırılarını geride bırakarak oyunun sonuna kadar hayatta kalmaya çalışacaksınız. Bunun için gerekli materyalleri elde etmeli ve oyunda başarı olmaya odaklanmalısınız. 

Uzun süredir üzerinde çalışılan Project Resistance adlı oyunun üzerindeki sis perdesi nihayet kalktı. Tokyo Game Show etkinliği kapsamında karşımıza çıkan bu korku dolu oyunun adı Project Resistance olarak belirlendi. Şirketin yeni oyunu, 4 kişilik olup, co-op oynanış özelliğine sahip olup korku dolu bir hayatta kalma deneyimi yaşamanızı sağlayacaktır. Gerek görsel açıdan gerek sunduğu özellikler ile oyuncuların kusursuz bir aksiyon yaşamasını sağlayacaktır. Oyunun tanıtım videosunu da paylaşan geliştirici şirket, yapmış olduğu bu paylaşım ile beraber Resident Evil 3'ün yenilenmiş ögeler ile karşımıza çıkmasını bekleyen oyuncuları hayal kırıklığına uğratmış gibi gözüküyor. 

Korku teması üzerine kurulan Project Resistance adlı oyunun 2003 yılında piyasaya giriş yapan Resident Evil Outbreak ile benzerlik göstereceği düşünülüyor. Resident Evil Outbreak oyunu da oldukça beğenilen ve oyuncuların heyecanla vakit geçirdiği bir dünya üzerine inşa edilmiştir. Capcom şirketi tarafından paylaşılan tanıtım videosunda birbirinden farklı düşmanları defnetmek ile ilgilenen kahraman birliklerinin karşısına en sın Resident Evil 2 oyununda da karşımıza çıkan Mr. X benzeri bir düşman çıkıyor. Oyun platformunda karşımıza çıkan engellerin her birini aşarak düşman birliklerin hakkından gelmeye yönelik hareket edeceksiniz.

Her an her yerde heyecan dolu anlar yaşayacağınız Project Resistance dünyasında belirli hedefler doğrultusunda hareket ederek oyunun seyrini değiştirmeye odaklanın ve elbette ki en önemlisi de hayatta kalmak için çeşitli yöntemleri deneyin. Heyecanla beklenen bu korku dolu oyun PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarında yer alacak. Oyun yer almak için hazır olun ve oyunu gece oynayarak heyecanını artırın. Stratejik hamleler kullanmak size başarı sağlayacak en önemli etkenlerden biri olacak. Kazanmak için öldürün ve korkusuz bir kahraman olmaya odaklanın. 





PAYLAŞ