Canon'un En İnce Detayı Gören 120 Megapiksellik Sensörü! - Haberler - indir.com

Canon'un En İnce Detayı Gören 120 Megapiksellik Sensörü!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-30 19:00:00
Editör : Esat Karaman
Kategori : Teknoloji

Ünlü fotoğraf makinesi firması Canon, son yıllarda  profosyonel şekilde kamera üretmeye odaklandı. En çok satan şirketler arasında yer alan Canon üretici firması şimdi'de 120 Megapiksellik fotoğraf makinası üretimine başladı. 120 megapiksellik bir kamera üzerinde çalışan şirket, Full HD olan görüntüyü bozmadan 60 kat zoom yapmanızı sağlıyor. 13.280 x 9184 piksellik dehşet verici bir çözünürlük sunan kamera sensörü, yakınlaştırma yaparken bile hiç bir bulanıklık vs ortaya çıkmıyor.

 

Canon, bu sensörü daha çok stadyum gibi çok fazla kişinin ve ince detayın bulunduğu alanlarda kullanmak için geliştiriyor. Zaten böyle bir makinayı alıp selfie veya fotoğraf çekinecek halimiz yok ancak olsaydı güzel olurdu gibi geliyor.

Canon'un ürettiği bu yeni sensör kameranın çok yüksek bir fiyata satılması bekleniyor. Zaten böyle bir kamerayı kişisel amaçlar için kullanamayız ancak Çok kişinin bulunduğu ince detay olan alanlar için gayet ideal. Zaten satışa çıksa bile bunu kimse türkiyeden almaz çünkü vergiler ile bu fiyat 2 ye katlanır. Yurt Dışından almak daha mantıklı geliyor. Ne zaman piyasaya sürüleceği hakkında bir bilgi yok.





PAYLAŞ