Canon'dan kullanıcılarına bir müjde - Haberler - indir.com

Canon'dan kullanıcılarına bir müjde

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-18 20:01:03
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Yeni dönemde full-frame sensörlü makine üzerine çalışan Canon, 8K ve aynasız bir cihaz üzerinde çalıştığını doğruladı. 

Canon'un üst düzey modellerden sorumlu yöneticisi Yoshiyuki Mizoguchi, 2019'da 8K video çekebilen bir kamera üzerinde çalıştıklarını kabul etti. Bununla beraber EOS R serisinden hem fiyat hem de performans odaklı, giriş seviye bir modelin de müjdesini Canon kullanıcılarına verdi. 2016 senesinde 5K destekli 5D Mark IV ve 1D X Mark II'yi piyasaya süren Canon, güncel teknolojileri yakalamaya çalışacağını ve bilindik Canon tasarımlarını yenilikçi teknoloji ile birleştirmek istiyor. 

Canon'un En İnce Detayı Gören 120 Megapiksellik Sensörü!Canon'un En İnce Detayı Gören 120 Megapiksellik Sensörü!

Beklenen Canon modelinin fotoğrafları görüldü

https://cdn.imza.com/indirv2/img/s3-news-tmp-111981-canon-default-1200-1547208983.jpg

Mizoguchi konuyla alakalı olarak full-frame kalitesi yaşamak isteyen kullanıcılarına ekonomik bir alternatif üretmek istediklerini söyledi

Canon EOS R serisi ile ilgili pek çok planları olduğunun altını çizen Canon'un üst düzey modellerden sorumlu yöneticisi Yoshiyuki Mizoguchi, 2019 yılında EOS R için amatör bir model de geliştirdiklerini belirtti. Aynı zamanda Canon'un üst düzey modellerden sorumlu yöneticisi Yoshiyuki Mizoguchi konuyla alakalı olarak full-frame kalitesi yaşamak isteyen kullanıcılarına ekonomik bir alternatif üretmek istediklerine vurgu yaptı. Profesyonel modelin de şu an gelişme aşamasında olduğunu belirten Canon'un üst düzey modellerden sorumlu yöneticisi Yoshiyuki Mizoguchi, fakat duyuracakları yeni modelin bu olmayacağını söyledi. Gerekli açıklamanın ilerleyen zaman içerisinde yapılacağını söyledi. Fotoğraf makinesi konusunda gayet başarılı bir şirket olan Canon, bakalım kullanıcılarına nasıl bir sürpriz yapacak. 


Canon'un yeni lenslerinin çıkış tarihi belli olduCanon'un yeni lenslerinin çıkış tarihi belli oldu
Canon analog fotoğraf makinesi dönemine nokta koyduCanon analog fotoğraf makinesi dönemine nokta koydu

PAYLAŞ