Candy Crush'ın Yapımcısından: Farm Heroes Saga - Haberler - indir.com

Candy Crush'ın Yapımcısından: Farm Heroes Saga

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Candy Crush oyunu ile geçen yıl en çok kazanan mobil oyun geliştiricileri arasında yer alan King, geliştirdiği yeni 'Farm Heroes Saga' oyununu Android ve iOS platformları için yayınlayarak oyuncuların indirmesine sundu.

Oynanış olarak Candy Crush Saga'ya benzeyen oyunda renkli şekerlerini yerini meyveler almış ve oyunda kötü Rakun'a karşı çiftlik kahramanları ile güçlerinizi birleştirerek bu meyveleri en az 3'erli gruplar halinde eşleştirmeniz ve toplamanız gerekiyor. Tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz birbirinden harika grafikleri ve oyun içi sesleri ile adeta bağımlısı olacağınız oyunda yine yüzlerce bölümü geçmek için uğraşacaksınız. Ayrıca sihirli fasulyeleri, çilekleri, ekstra hamleleri ve pek çok güçlendirme seçeneğini de bulabileceğiniz oyunda bazı güçlendirmelere sahip olabilmeniz için oyun içi satın alma yolunu kullanmanız gerekecek.

Size verilen sınırlı süre ve hamle sayısını tüketmeden oynadığınız bölümü geçmeniz ve bir sonraki bölümde oynama hakkını elde etmeniz gereken Farm Heroes Saga oyununu sitemiz üzerinden ücretsiz olarak Android ve iOS sistemine sahip cihazlarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ