Candy Crush Saga, Windows Phone'a Geliyor - Haberler - indir.com

Candy Crush Saga, Windows Phone'a Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

2013 yılının en çok kazandıran mobil oyunlarından birisi olan Candy Crush Saga'nın Mart ayı sonlarına doğru Windows Phone platformu için yayınlanacağının dedikoduları dilden dile dolaşmaya başladı.

King.com tarafından geliştirilen popüler bulmaca oyunu Candy Crush Saga bilindiği üzere Facebook üzerinden oynanabildiği gibi Android ve iOS sistemine sahip mobil cihazlarda da oynanabiliyor. Milyonlarca oyun sever tarafından oynanmasını ve Windows Phone kullanıcılarının yoğun isteklerini dikkate alan oyunun geliştiricisi Candy Crush'ın daha fazla oyuncu kitlesine ulaşabilmesi için Mart ayının sonlarına doğru Windows Phone platformunda da yayınlayacağını açıkladı.

Ayrıca oyunun Windows Phone versiyonunun yayınlanacağına dair bir söylenti de Microsoft tarafından yayılmaya başladı. Bu söylentiye göre Microsoft içerisinde bir yetkili Candy Crush Saga'nın 2014'ün ilk çeyreğinin sonuna doğru ortaya çıkacağını açıklamış. Buna göre eğer bu söylentiler ve dedikodular doğru ise kısa bir zaman dilimi içerisinde Windows Phone sistemine sahip cihaz kullanıcıları oyuna kavuşabilecekler.





PAYLAŞ