Candy Crush Saga oyununun özellikleri nelerdir? - Haberler - indir.com

Candy Crush Saga oyununun özellikleri nelerdir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

En az 3 adet aynı türdeki şekeri yan yana getirerek patlatmaya dayalı olan oyun Candy Crush Saga'nın özelliklerinin anlatıldığı ve uzman.tv ile indir.com işbirliğiyle hazırlanan videoyu haberimizde bulabilirsiniz.

Etap atlamalı şekilde tasarlanan oyunda en az 3 ve en fazla 5 tane aynı renk ve türe sahip şekeri yan yana getirerek patlatabilirsiniz. Ekstra puan ve ekstra özellikleri bu sayede kazanabileceğiniz Candy Crush' da belli bir bölüme geldikten sonra o bölümü geçebilmek için Facebook arkadaşlarınızdan yardım almanız gerekiyor. Bu sayede de oyun içerisinde interaktif bir iletişim sağlayabiliyorsunuz. 

İlk zamanlar Facebook üzerinden yayınlanan oyun günümüzde Android, iOS ve Windows Phone tabanlı telefon ve tabletlerde de oynanabildiği gibi bunların dışında Candy Crush'ın kendi web sitesi üzerinden Facebook hesabınız ile giriş yaparak da oynayabilirsiniz.

Dilerseniz Candy Crush Saga oyununun tüm özelliklerinin anlatıldığı ve uzman.tv & indir.com işbirliği ile özel olarak hazırlanan videoyu aşağıda izleyebilirsiniz. Ayrıca oyunu cihazlarınıza indirmek için de yine aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Candy Crush Saga oyununun özellikleri nelerdir? Videosu





PAYLAŞ