Candy Crush oynamak için hesap nasıl açılır? - Haberler - indir.com

Candy Crush oynamak için hesap nasıl açılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Soru-Cevap

Facebook, Android ve iOS platformlarında oldukça popüler olan Candy Crush Saga oyununu oynayabilmeniz için 'nasıl hesap açmanız' gerektiğinin anlatıldığı ve uzmantv & indir.com işbirliğiyle hazırlanan videoyu haberimizde bulabilirsiniz.

Milyonlarca oyuncusu bulunan Candy Crush Saga'yı eğer Android ve iOS sistemine sahip cihazınız üzerine yüklediğiniz uygulaması ile oynamaya başladıysanız herhangi bir hesap açmanız gerekmiyor. Ancak oyundaki gücünüz Facebook hesabınız ile ilişkili olduğundan dolayı kesinlikle bir Facebook hesabı açmanız gerekiyor ki bunun nedeni de oyun içerisinde belli bir bölüme geldikten sonra Facebook hesabı olmadan diğer bölümlere geçemiyorsunuz.

Eğer bir Facebook hesabınız varsa mobil platformlardan ya da web üzerinden Candy Crush ile hesabınızı bağlayarak oyuna başlayabilir ve oyun üzerinden Facebook arkadaşlarınız ile etkileşim sağlayabilirsiniz. Ayrıca Facebook hesabınız ile etkileşim kurduğunuzda oyunu oynayanları görebilir ve onlardan can isteyebilirsiniz.

Dilerseniz uzmantv ve indir.com işbirliği ile özel olarak hazırladığımız ''Candy Crush oynamak için hesap nasıl açılır?'' videosunu izleyerek tüm bu soruların yanıtlarını öğrenebilirsiniz.





PAYLAŞ