Candy Crush nasıl oynanır? - Haberler - indir.com

Candy Crush nasıl oynanır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Soru-Cevap

Dünya üzerinde oldukça popüler olarak oynanan ve milyonlarca oyuncusu bulunan Candy Crush'ın nasıl oynandığını merak ediyorsanız; Uzman.tv ve indir.com işbirliği ile hazırlanan videoyu ve detayları aşağıda bulabilirsiniz.

Bazı belli görevlerden oluşan ve oyuncular arasında 'şeker patlatma oyunu' olarak da bilinen Candy Crush'da 3 aynı renkteki şekeri bir araya getirerek patlatmaya çalışıyor ve size verilen görevleri yerine getirmek için eğlenceli bir mücadele içerisine giriyorsunuz. Her adımda kendi stratejinizi belirleyeceğiniz ve bir sonraki hamleyi düşünmeniz gereken oyunda hamlelerinizi doğru seçmeniz gerekmektedir. Basit bir oyun gibi görünse de verilen hamle sayılarını göz önünde bulundurmanız gereken oyunda bir çok farklı özelliği de bir arada bulabilirsiniz.

Dilerseniz lafı fazla uzatmadan Candy Crush oyunu ile ilgili özelliklerle beraber oyundaki püf noktalarını anlatan, Uzman.Tv ve indir.com işbirliği ile hazırlanan videoyu izleyerek bu oyunu daha başarılı bir şekilde nasıl oynamanız gerektiğini öğrenebilir ve aşağıdaki bağlantılara tıklayarak oyunu cihazınıza ücretsiz indirebilirsiniz.

Videoyu izleyerek Candy Crush hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.





PAYLAŞ